MámeVÝPRODEJ! Vyber si produkt, u kterého končí nebo skončila expirace a kup ho za cenu, o které se Ti může pouze zdát!

Černý rybíz, prášek, BIO

Tip Vegan Bio
98 Kč 169 Kč 359 Kč 649 Kč 1 899 Kč 12 299 Kč od 98 Kč
Skladem (4 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (4 ks) Skladem (1 ks) Již brzy skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Černý rybíz řadíme mezi rostlinné antioxidanty. Přispívá k zefektivnění přeměny tuků, což pomůže snazšímu udržení štíhlé linie. Černý rybíz také přispívá k udržení normálního stavu svalů a kloubů, látkové výměny, uklidňuje nervy, za což děkujme vitaminu B6. A navrch pak parádní množství enzymů, které podporují imunitu, napomáhají předcházet vzniku autoimunitních poruch, regenerovat a opravovat, všude kde je třeba. Je doporučován pro podporu ledvin - napomáhá k vylučování vody z organismu

  • Prášek černého rybízu je vhodný do ovocných jogurtů, oblíbených kaší i při pečení. Doporučujeme vyzkoušet do krémů či tvarohů jako rychlou a chutnou svačinku. Dle chuti použijte 1 – 2 čajové lžičky.

  • Složení: 100% Černý rybíz prášek Bio

Detailní informace

Detailní popis produktu

Skladování: chladné a suché místo

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce 


Prášek z černého rybízu je jemný prášek vyrobený pomletím plodů černého rybízu. Je bohatým zdrojem vitaminu C, vitaminu P a rovněž v menším množství vitaminu A a vitaminů ze skupiny B. Z hlediska obsahu bioaktivních flavonoidů ho předčí pouze ostružiny, maliny, lékořice, šípky a plody rakytníku. Obsahuje pektiny a významné množství resveratrolu. 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku 
ENERGIE [kJ / kcal]1268/302
TUKY [g]2,57
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,6
SACHARIDY [g]75,7
z toho CUKRY [g]26,3
VLÁKNINA [g]24,6
BÍLKOVINY [g]6,3
SŮL [g]0,01

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocné prášky
Země původu: Polsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: