Arašídy v hořké čokoládě
Detailní popis produktu
🌱 Ostatní ingredience jsou například:
- kakaová hmota - získává se drcením pražených kakaových bobů. Je základem hořké čokolády a zajišťuje její plnou, intenzivní chuť.
- sójový lecitin - používá se jako emulgátor, který zajišťuje hladkou konzistenci čokolády a rovnoměrné rozpuštění v ústech.
🌱 Zajímavosti: hořká čokoláda s vysokým podílem kakaa je oblíbená pro svou intenzivní chuť, která nepotřebuje mnoho cukru. Její chuť lépe vyniká v kombinaci s oříšky.
🌱 Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Ořechy v čokoládě / Mlsání
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2527 kJ / 604 kCal
Tuky: 42,30 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 20,90 g
Sacharidy: 37,70 g
- z toho cukry: 27,20 g
Vláknina: 6,80 g
Bílkoviny: 14,90 g
Sůl: 0,01 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ořechy v čokoládě |
|---|---|
| EAN: | Zvolte variantu |
| Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
| Země původu: | Nizozemsko |
| Značka: | Les fruits du Paradis |
| Složení: | 50 % arašídy, 24.5 % cukr, 20 % kakaová hmota, 5.3 % kakaové máslo, <1 % lazurovací činidlo (E414), <1 % emulgátor – sójový lecitin (E322), <1 % přírodní vanilkové aroma. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Francouzská společnost specializující se na výrobu a prodej přírodních potravinových surovin, zejména sušeného ovoce, prášků a sirupů. Jejich produkty jsou oblíbené pro svou kvalitu a širokou škálu použití v potravinářském průmyslu.
Výrobce: Les Fruits du Paradis, 21 Rue des Écoliers, 97490 Saint-Denis, Réunion, Francie