Madlina Zavařovna
Madlina Zavařovna je česká značka, která se specializuje na výrobu domácích a poctivých marmelád, omáček a džemů. Pochází z České republiky a klade důraz na tradiční metody zpracování a použití kvalitních přírodních ingrediencí. Produkty Madlina Zavařovna jsou vyráběny tradičními metodami, které zajišťují vysokou kvalitu a autentickou chuť. Značka klade důraz na používání čerstvého a kvalitního ovoce bez umělých přísad.
Nápojový koncentrát. Skvělá kombinace a pokud vám nestačí, přidejte trošku bílého rumu, dolijte sodou. Složení: cukr, meruňková šťáva 35%, vodní výluh z květů...
Zpracované ovoce. Ovocná pomazánka. Pravá „marmeláda“, ať si EU říká co chce. Dobrodružná kombinace, ale dohromady to skvěle funguje. Palačinky, chleba, jogurt, piškot,...
Zpracované ovoce. Ovocná pomazánka. Pravá „marmeláda“, ať si EU říká co chce. Nakyslá višňová dobrota. Palačinky, jogurt, cukroví. Taky sýry nebo paštiky, fantazii se meze...
Jemná hořčice z muškátové dýně s koriandrem a červeným, zeleným, bílým a černým pepřem k pečeným masům, hlavně vepřovému, skvělá omáčka k bramborám a hranolkům....
Jemná, sladká hořčice z hrušek, s jemně mletým hořčičným semínkem, výborná k uzenému masu, uzeninám, pro ozvláštnění pečínek – jako součást marinády. Pravděpodobně bude...
Studená omáčka, pasterovaná, lehce pikantní. Sladkost hrušek se prolíná s kyselostí rajčat a chuť podtrhují koprová semínka a řapíkatý celer.
Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...
Pecičková klasika s nádechem exotiky. Tohle rozhodně potřebujete na lívancích. Nebo v jogurtu. Složení: maliny 66%, cukr, pektin, kokos 1%, citronová šťáva
Svěží chuť jablek slazených jen medem. Složení: jablka 86%, med 13%, skořice a badyán 0,01%
Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...
Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.
Zpracované ovoce. Ovocná pomazánka. Pravá „marmeláda“, ať si EU říká co chce. Klasika všech klasik. Složení: meruňky 67%, cukr, pektin, citron.
Zpracované ovoce. Ovocná pomazánka. Pravá „marmeláda“, ať si EU říká co chce. Portugalské slovo pro kdoule je totiž marmelo a z kdoulí byla i první...
Překvapivě dobrá kombinace. Bazalka zvýrazňuje chuť jahod a perfektně se k nim hodí. Složení: jahody 65%, cukr, pektin, citron, ocet balzamico, bazalka 0,01%
Lehce pikantní sladkokyselý džem.Nejlepší je k sýrům s bílou plísní. Složení: cukr, jablečný ocet, chilli 18%, kapie, pektin, kyselina sorbová.
Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem