BioHarmonie
BioHarmonie je česká značka, která se specializuje na výrobu bio potravin včetně luštěnin, muk, ovsu, rýže a vloček. Značka klade důraz na kvalitu, ekologii a zdraví. Produkty jsou certifikované jako bio, což znamená, že jsou pěstovány bez použití syntetických pesticidů, herbicidů a geneticky modifikovaných organismů. To zajišťuje vysokou kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Neobsahují přidané látky, konzervanty ani umělé přísady.
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu...
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Kulatozrnná rýže BIO se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po...
Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna, což je vlastně nešlechtěná pšenice. Špalda je velmi bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také...
Rýže s různými barvami je jako nádherná paleta pro vaši kuchyni. Kombinuje dlouhozrnnou rýži bez chemie, nazývanou také vodní, s červenou rýží, která má nádech ořechů a divokou,...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...
Kukuřičná krupice je vhodná nejen na bezlepkové vaření. Je univerzální a má příjemnou nasládlou chuť. Vhodná je na přípravu kaší, nočků, kapání do...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
Pšenice jednozrnka je nejstarším domestikovaným druhem pšenice. Náš organismus se na trávení těchto starodávných, nepřešlechtěných obilovin adaptuje již po mnoho tisíciletí a...
Široce pěstovaný hrách polní v našem regionu pochází z orientální volně rostoucí odrůdy a pěstuje se lokálně ve žluté a zelené variantě. Mezi nimi není výrazný chuťový rozdíl a...
Stránka 1 z 1 - 17 položek celkem