BIOHARMONIE
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Cizrna je velmi výživná luštěnina příbuzná hrachu. Často nazývána jako římský hrách. Cizrna patří mezi nejkvalitnější luskoviny vhodné pro lidskou výživu. Baculatá semena...
Pšenice jednozrnka je nejstarším domestikovaným druhem pšenice. Náš organismus se na trávení těchto starodávných, nepřešlechtěných obilovin adaptuje již po mnoho tisíciletí a...
Čočka červená má ve skutečnosti oranžovou barvu a vařením se překvapivě mění na žlutou. To však nemá žádný vliv na její výživné složení. Navíc je...
Kulatozrnná rýže BIO se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po...
Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna, což je vlastně nešlechtěná pšenice. Špalda je velmi bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je...
Čočka červená má ve skutečnosti oranžovou barvu a vařením se překvapivě mění na žlutou. To však nemá žádný vliv na její výživné složení. Navíc je...
Rýže s různými barvami je jako nádherná paleta pro vaši kuchyni. Kombinuje dlouhozrnnou rýži bez chemie, nazývanou také vodní, s červenou rýží, která má nádech ořechů a divokou,...
Dlouhozrnná rýže, bílá, BIO je přirozeně bezlepková lehce stravitelná potravina. Je snadná na přípravu, rychle se uvaří a je sypká. Je ideální jako hlavní...
Rýžové vločky jsou velmi lehké a snadno stravitelné. Mají zajímavý tenký, poměrně velký a placatý tvar, bílou barvu, jemnou rýžovou vůni a neutrální...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu...
Kukuřičná instantní polenta je bezlepkový výrobek, který se připravuje z kukuřičné mouky pomocí páry při teplotě do 120 °C. Její velkou výhodou je rychlá příprava, stačí jen 3...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
Jáhly jsou dobře stravitelné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Větší výhodné...
Stránka 1 z 1 - 21 položek celkem