BioHarmonie
BioHarmonie je česká značka, která se specializuje na výrobu bio potravin včetně luštěnin, muk, ovsu, rýže a vloček. Značka klade důraz na kvalitu, ekologii a zdraví. Produkty jsou certifikované jako bio, což znamená, že jsou pěstovány bez použití syntetických pesticidů, herbicidů a geneticky modifikovaných organismů. To zajišťuje vysokou kvalitu a šetrnost k životnímu prostředí. Neobsahují přidané látky, konzervanty ani umělé přísady.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...
Objevte kouzlo polohrubé špaldové mouky BIO, která byla ceněna již za dob našich předků. Tento druh mouky vyniká svou jemně oříškovou chutí a vysokým obsahem živin, které...
Hrách je jedna z nejvýznamnějších a nejrozšířenějších luštěnin v naší oblasti. Česko má bohatou historii spojenou přímo s touto plodinou. Lidé tradičně připravovali hrách mnoha...
Pšenice jednozrnka je nejstarším domestikovaným druhem pšenice. Náš organismus se na trávení těchto starodávných, nepřešlechtěných obilovin adaptuje již po mnoho tisíciletí a...
Pohankové vločky jsou skvělou volbou pro přípravu polévek, kaší, müsli nebo karbenátek. Pohanka je často využívanou surovinou v rámci zdravé výživy. Díky absenci lepku je...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu...
Cizrna je velmi výživná luštěnina příbuzná hrachu. Často nazývána jako římský hrách. Cizrna patří mezi nejkvalitnější luskoviny vhodné pro lidskou výživu. Baculatá semena...
Kulatozrnná rýže BIO se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po...
Špaldové vločky vznikají lisováním špaldového zrna, což je vlastně nešlechtěná pšenice. Špalda je velmi bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také...
Dlouhozrnná rýže, bílá, BIO je přirozeně bezlepková lehce stravitelná potravina. Je snadná na přípravu, rychle se uvaří a je sypká. Je ideální jako hlavní...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Kukuřičná instantní polenta je bezlepkový výrobek, který se připravuje z kukuřičné mouky pomocí páry při teplotě do 120 °C. Její velkou výhodou je rychlá příprava, stačí jen 3...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....
Jáhly jsou dobře stravitelné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. V kuchyni mají velmi široké využití a jejich příprava je snadná. Hodí se ke sladkému i slanému. Větší výhodné...
Široce pěstovaný hrách polní v našem regionu pochází z orientální volně rostoucí odrůdy a pěstuje se lokálně ve žluté a zelené variantě. Mezi nimi není výrazný chuťový rozdíl a...
Stránka 1 z 1 - 20 položek celkem