Vaření a pečení (hlavní kat.)
Kuchyně je místo, kde se děje magie. Ať už vaříte podle receptu, nebo tvoříte podle nálady, stačí pár surovin, dobrá nálada a lžička zvědavosti. Vaření a pečení nejsou jen o výsledku – jsou o procesech, vůních, malých nehodách i velkých triumfech. V této kategorii najdete vše, co patří do šuplíků, spíží a misek každého, kdo si rád hraje s chutěmi. Od základních surovin až po ty, které dodají jídlu šmrnc a osobitost.
-
Cereálie
-
Cukry a zdravá sladidla
-
Ghí, přepuštěné máslo
-
Kakao, karob a kakaové máslo
-
Koření a dochucovadla
-
Luštěniny
-
Mouky a pečení
-
Oleje a octy
-
Omáčky a kečupy
-
Obiloviny
-
Rýže
-
Těstoviny
Nejprodávanější

Tradiční japonská fermentovaná pasta s výraznou chutí a tmavou barvou. Vhodná do polévek, omáček i marinád. 🌱 Hlavní ingredience: sójové boby - procházejí řízenou...

Jemný bílý prášek získaný z kořene kuzu je tradiční surovina v asijské kuchyni. Vhodný pro zahušťování pokrmů i jako součást domácího „čistícího“ nápoje. 🌱 Hlavní...

Fermentovaná pasta ze sójových bobů patří mezi základní kameny tradiční japonské kuchyně. Má intenzivní, hlubokou chuť a sytou barvu, které jsou výsledkem dlouhé fermentace...

Tradiční japonské ječné miso má sytou, bohatou chuť a všestranné využití v kuchyni. Je výsledkem přirozené fermentace sójových bobů a ječmene za přítomnosti ušlechtilé plísně...