Omáčky a kečupy (hlavní podkat.)
- talíř bez omáčky je jen polotovar. Stačí lžíce kečupu nebo kapka omáčky a z obyčejného jídla se stane lahodná hra chutí, která Vás přiměje usmívat se při každém soustu. Vaše kuchyně tak získá tvář i nápaditost.
Nejprodávanější

Koncentrovaný rajčatový základ ochucený středomořskými bylinkami je připravený pro rychlé a chutné vaření bez zbytečných přísad. Hustá konzistence a výrazná chuť ho předurčují k...

Tato omáčka pozvedne maso, sýry i zeleninu na úplně novou úroveň. Jednoduché složení, žádná zbytečná chemie – jen poctivá omáčka s chutí, která se hodí k lecčemu. 🌱 Hlavní...

Jemně pasírovaná rajčata v bio kvalitě jsou ideálním základem pro domácí omáčky, polévky i dušené pokrmy. Nabízejí plnou chuť zralých rajčat, bez slupky a zrníček, ve formě,...

Je delikátní spojení ovocné sladkosti a lehce štiplavého hořčičného tónu. Chuťově vyvážená, hebká a přitom dostatečně výrazná, aby zaujala i náročnější jazýčky. Skvěle doplní...

Jemně drcená rajčata s bazalkou tvoří ideální základ pro přípravu domácích omáček, polévek i zeleninových jídel. Bez slupky a semínek, s čistou konzistencí a přírodním složením....

Tohle pesto je pro všechny, kteří to mají rádi trochu jinak – výrazné, bylinkové, ale ne těžké. Spojení intenzivního česneku, svěží zelené petržele a jemně oříškových...

Tento jemný kečup v bio kvalitě je vyroben speciálně pro děti – bez rafinovaného cukru a s příjemnou sladkostí z ovoce. Výrazná rajčatová chuť, doplněná jablečnou šťávou, tvoří...

Spojuje nasládlou chuť dýně s ostrými tóny pepřového kvarteta – bílého, černého, zeleného a červeného. Je krémová, aromatická a nečekaně komplexní. Ideální jako dip,...

Tato verze pesta staví na čerstvé bazalce a mandlích, které mu dodávají jemnější, lehce nasládlý charakter oproti tradičním piniím. Kombinace zelené svěžesti a oříškové plnosti...

Sušená rajčata přinášejí přirozenou sladkost a intenzitu, zatímco vlašské ořechy dodávají jemně nahořklý tón a máslovou strukturu. Spolu vytvářejí dokonale vyváženou pastu s...

Klasický kečup v bio kvalitě s vyváženou chutí, jemnou sladkostí a přirozeným kořeněním. Hustá konzistence a výrazná barva z něj dělají oblíbený doplněk do každodenní kuchyně....

Tento kečup potěší každého, kdo si potrpí na skutečnou chuť rajčat bez zbytečné sladkosti nebo umělých přísad. Vyrobený z vyzrálých rajčat, jemně dochucený a s hladkou...

Tento kečup není jen dochucovadlo – je to zážitek. Vyrobený z poctivých surovin, s vysokým podílem zralých rajčat, doplněný o ostré chilli papričky a dochucený tradičním...

Malé, štíhlé, a pořádně ostré – chilli papričky Rawit patří mezi papričky, které si nezadají s habanero, pokud jde o intenzitu. Nakládané v kvalitním olivovém oleji a voňavé...

Tohle pesto je jako letní zahrada zachycená ve skleničce – voňavá bazalka, jemně nasládlé mandle a máslové piniové oříšky tvoří harmonii chutí, která potěší každého milovníka...

Je osvěžující kombinací sladkosti tropického ananasu, kyselosti jablek a jemného řízu hořčičného semínka. Skvěle se hodí ke grilovaným jídlům, do sendvičů i k dochucení...

Tahle netradiční kombinace rukoly, pistácií a slunečnicových semínek zaujme na první ochutnání. Rukola dodává pestu výraznou, lehce štiplavou chuť, pistácie zase jemnost a...

Hutná a voňavá švestková povidla v bio kvalitě potěší milovníky tradičních chutí. Mají výraznou, tmavě fialovou barvu, přirozeně sladkou chuť a jemnou strukturu bez hrudek....

Celá loupaná rajčata v bio kvalitě jsou ideálním základem pro omáčky, polévky i pečená jídla. Zachovávají přirozený tvar, šťavnatost i chuť. Konzervovaná pouze v rajčatové šťávě...

Loupaná čtvrcená rajčata v bio kvalitě jsou skvělým kompromisem mezi celými a drcenými – zachovávají kousky a zároveň se snadno zpracovávají. V nálevu z rajčatové šťávy...

Hotová BIO rajčatová omáčka s bazalkou je ideální volbou, když chcete rychle připravit chutné jídlo bez kompromisů. Vyniká intenzivní rajčatovou chutí a jemnou bylinkovou vůní....
Kečupy a omáčky jsou základem moderní kuchyně, kde dokáží dodat jednoduchým receptům výraz a harmonii. Hladká konzistence, vyvážená sladkost, lehká kyselost i pikantní podtóny vytvářejí kulinářskou rozmanitost, díky které získá každý talíř svůj vlastní charakter. Správně zvolená omáčka či kečup promění běžné jídlo na zážitek, který si zapamatujete. Kategorie se hodí pro každodenní vaření, rychlé svačiny i slavnostní stolování. Při přípravě studených i teplých pokrmů omáčky a kečupy zvýrazní přirozenou chuť hlavních ingrediencí, propojí je do vyváženého celku a dodají šťavnatost. Díky nim získají pokrmy šmrnc, který ocení každý gurmán i domácí kuchař. Tato kategorie je inspirací pro ty, kteří hledají snadný způsob, jak obohatit kuchyni o pestrost, vůni a lahodnou chuťovou hloubku.