Kečupy
Středomořské koření, česnek, mořská sůl a špičkový extra panenský olivový olej vytváří jedinečnou chuť tohoto protlaku, ideální k dochucení italské kuchyně. Základ tvoří na...
Kečup vyroben ze zralých čerstvých rajčat odrůdy MauroRosoKečup vyrobený ze zralých čerstvých, na italském slunci do červena uzrálých rajčat a oproti běžným kečupům neobsahuje...
Nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Passata se připravuje šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována...
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si...
Tato loupaná na velké kusy krájená rajčata naložená v rajčatové šťávě byla vyrobena v Itálii z čerstvých bio rajčat uzrálých na slunci do červena. Během šetrné přípravy si...
Tato rajčatová omáčka s bazalkou je vyráběna v Itálii z čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována...