Habešino berberské koření, BIO
Související produkty
Pepř růžový vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae (ledvinovníkovitých). Strom Schinus je nositelem růžových, bobulovitých plodů, které mají...
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by...
Už Indiáni obdivovali nové koření a přidávali jej i do čokolády. Jeho vůně je velmi výrazná a anglický název „Allspice – všekoření“ vypovídá o tom, že se v něm snoubí všechny...
Má blízko k lásce stejně jako k bolesti. Pokud milujete ostré, zažijete s tímto chilli pěkně horké chvilky. Kdo má rád opravdu ostré a hledá intenzivní chuťový zážitek, neodolá...
Chilli papričky jsou jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Používá se do všech pokrmů, kterým chcete dodat pikantní chuť. Je vhodné do indické, čínské a jihoamerické...
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých...
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase "maggi" v přírodní podobě. Omezit jeho použití pouze na...
Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvového ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření plné...
Staří Germáni jalovec uctívali a věřili, že pokud někdo odsekne větve tohoto stromu, zemře mu zvíře z chovu. Tmavě fialové bobule rozeznáte podle jedinečné, sladko-dřevité chuti...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Cejlonská skořice je druh skořice, který je vyhledávaný pro svou jemně pálivou, dřevitou a osvěžující chuť... a dokonale voní! Pravá cejlonská skořice nabízí až 3x vyšší...
Ve 12. století dorazilo i do Evropy, bylo považováno za nesmírně cenné koření. V současné době se pěstuje v Malajsii a Karibiku. Muškátový oříšek obsahuje 3-15 %...
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit).Chilli vločky potěší...
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní chuť přidejte...
Fenykl – „sladké koření na chleba“. Selský chléb bez fenyklu si ani neumíme představit. Sladce aromatická semínka dávají tmavému chlebu a pečivu jeho nezaměnitelnou chuť. Fenykl...
Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 35 g |
Dokonalá souhra bylinek do pomazánek bude tou správnou volbou pro krajíc čerstvě upečeného chleba. Smíchejte 1–2 lžičky koření se 125 g tvarohu nebo čerstvého sýru. Pokud...
Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a vztahy s přáteli mají mnoho společného, vždy k tomu patří něco výjimečného. Dodejte připravovanému hovězímu, vepřovému,...
Tato směs přináší "tradiční Francii na stůl". Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným...
Nedělní menu s pečeným kuřetem je v mnohých rodinách tradicí. Je libo křidýlko, prsíčko nebo stehýnko – pikantní a křupavé? Paní domácí peče své opeřence s paprikou, česnekem a...
Pro všechny, kteří mají rádi ostré, je tato směs bez přídavku kuchyňské soli to pravé. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně s mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a...
Koření na pizzu a těstoviny je určeno již podle názvu k dochucení klasických jídel Itálie. Pizze, těstovinám a lasagním dodá toto koření chuť, kterou člověk mimo Itálii často...
V rýži se ukrývá životní síla Asie. Koření na rýži mistra Wonga zaujme svou teplou exotickou chutí a postará se o příjemnou chuť rýžového pokrmu. Podusí-li se koření s rýží hned...
Citron s pepřem tvoří ideální kombinaci k ochucení grilovaných ryb nebo kuřecího masa. Zázvor zase jídlům dodá příjemnou ostrost. Složení: Citronová kůra bio(30 %), Pepř...
Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření od SONNENTORU obsažena. Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může ho zjemnit...
Tabouleh je název arabského lehkého salátu s bulgurem, pro který je charakteristická chuť čerstvé máty, petržele, rajčat, cibule a citronové kůry. S touto směsí můžete zajímavě...
Tato jemná a pestrá bylinná směs je doplněná přírodní mořskou solí. 12bylinná sůl je mnohostranně využitelná, můžete jí ochutit polévky, saláty, omáčky, pečeně a mnoho dalšího....
To, že je možné ještě zlepšit vybranou chuť kávy, se ví v Orientu již dlouho. V „Aladinově koření do kávy“ se ukrývá kardamon, skořice, nové koření a hřebíček, které v horké...
Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...
Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso lákavou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak...
S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián...
Kdo miluje středomořskou chuť, měl by mít italské koření doma. Tato směs sjednocuje italská základní koření a skvěle se hodí k těstovinám, na pizzu, lasagne a na rizoto. Kdo má...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.