Passata drcená, rajčata s bazalkou, BIO
Související produkty

Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...

Sójová omáčka byla vynalezena v Číně asi před 2500 lety. O několik let později byla přivezena do Japonska. Sójová omáčka je typická pro asijskou kuchyni, kde se používá jako...

Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.

Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš...

Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...

Jemná hořčice z muškátové dýně s koriandrem a červeným, zeleným, bílým a černým pepřem k pečeným masům, hlavně vepřovému, skvělá omáčka k bramborám a hranolkům....

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....

Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Detailní popis produktu
IT-BIO-007, Zemědělská produkce EU
Použití: Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča.
Skladování: Pasterováno. Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 4 dnů.
Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota 128 kJ /31 kcal
tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
sacharidy 4,5 g, z toho cukry 3,3 g
vláknina 1,2 g
bílkoviny 1,4 g
sůl 0,03 g

Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v...

V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené...

Jedinečný kečup v biokvalitě slazený pouze zahuštěnou jablečnou šťávou bez konzervantů a zahušťovadel. Dětský kečup TYGR je je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je...

Středomořské koření, česnek, mořská sůl a špičkový extra panenský olivový olej vytváří jedinečnou chuť tohoto protlaku, ideální k dochucení italské kuchyně. Základ tvoří na...

Kečup vyroben ze zralých čerstvých rajčat odrůdy MauroRosoKečup vyrobený ze zralých čerstvých, na italském slunci do červena uzrálých rajčat a oproti běžným kečupům neobsahuje...

Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Pro ty, kteří se snaží snížit objem snědeného cukru jsme zvolili verzi bez přidaného cukru. Jak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rapunzel je renomovaná německá značka, která se specializuje na výrobu bio potravin. Založena v roce 1974, firma se etablovala jako lídr v oblasti ekologického zemědělství a udržitelných výrobních praktik. Produkty jsou vyráběny z bio surovin, což zaručuje jejich vysokou kvalitu a ekologickou šetrnost. Žádné umělé přísady, barviva ani konzervanty – jen čisté, přírodní ingredience.