Dýňová hořčice "4 pepře"
Související produkty
Jedinečný kečup v biokvalitě slazený pouze zahuštěnou jablečnou šťávou bez konzervantů a zahušťovadel. Dětský kečup TYGR je je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je...
Kečup jako takový je původem z Číny. K nám do Evropy ho přivezli kupci v 18. století, kteří se vraceli z Orientu z obchodních cest. Od té doby kečup obsadil přední příčky v...
Kečup vyroben ze zralých čerstvých rajčat odrůdy MauroRosoKečup vyrobený ze zralých čerstvých, na italském slunci do červena uzrálých rajčat a oproti běžným kečupům neobsahuje...
Nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Passata se připravuje šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována...
Tento nádherně sytý a kořeněný rajčatový kečup se stane hvězdou vašeho stolu. Pro ty, kteří se snaží snížit objem snědeného cukru jsme zvolili verzi bez přidaného cukru. Jak...
V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené...
Středomořské koření, česnek, mořská sůl a špičkový extra panenský olivový olej vytváří jedinečnou chuť tohoto protlaku, ideální k dochucení italské kuchyně. Základ tvoří na...
Detailní popis produktu
Po otevření uchovejte v chladu.
Výrobce: Magdaléna Horká, Haraštova 43. Brno 620 00
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.28 kg |
Balení: | 110 ml |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Madlina Zavařovna |
Tato rajčatová omáčka s bazalkou je vyráběna v Itálii z čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována...
Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.
Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...
Studená omáčka, pasterovaná, lehce pikantní. Sladkost hrušek se prolíná s kyselostí rajčat a chuť podtrhují koprová semínka a řapíkatý celer.
Jemná, sladká hořčice z hrušek, s jemně mletým hořčičným semínkem, výborná k uzenému masu, uzeninám, pro ozvláštnění pečínek – jako součást marinády. Pravděpodobně bude...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...
Sójová omáčka byla vynalezena v Číně asi před 2500 lety. O několik let později byla přivezena do Japonska. Sójová omáčka je typická pro asijskou kuchyni, kde se používá jako...
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš...
TAMARI SAN-J je sójová omáčka s tradiční chutí v BIO kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádný lepek. Její chuť je bohatá, lahodná, plná a její konzistence je o...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Madlina Zavařovna je česká značka, která se specializuje na výrobu domácích a poctivých marmelád, omáček a džemů. Pochází z České republiky a klade důraz na tradiční metody zpracování a použití kvalitních přírodních ingrediencí. Produkty Madlina Zavařovna jsou vyráběny tradičními metodami, které zajišťují vysokou kvalitu a autentickou chuť. Značka klade důraz na používání čerstvého a kvalitního ovoce bez umělých přísad.