** Balíkovna za 39 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Passata, drcená rajčata, BIO

Akce Vegan Bio SCD Bez lepku
Značka: Rapunzel
58 Kč 78 Kč od 58 Kč –10 %
passata-drcena-rajcata-bio
58 Kč 78 Kč od 58 Kč –10 % 52 Kč 70 Kč od 52 Kč
Skladem (5 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené chuti a vůně rajčat než rajský protlak. Můžeme ji použít místo rajčat do omáček a polévek v případě, že nám doma chybí čerstvá rajčata, nebo pokud se chceme vyhnout jejich zdlouhavému zpracování.

  • Naše passata byla připravena šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství bez škodlivých postřiků. Rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována. Výrobce passaty totiž používá pouze plody, které vyrostly na jeho vlastní ekofarmě. Rajčata se tak nemusí po sklizni dálkově transportovat a výrobce má dokonalou kontrolu nad tím, jaké plody při výrobě používá.

  • Složení: rozdrcená rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Výdejní místa či na adresu.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme včetně analýz.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Použití: Passata tvoří ideální základ omáček na těstoviny, polévek, zeleninových směsí, rajské polévky a omáčky, leča

Vyživové hodnoty na 100 g obsahuje:
Energie 92 kJ / 22 kcal
Bílkoviny 1,6 g
Sacharidy 2,9 g
Tuky 0,2 g
Lykopen 11 mg

Doplňkové parametry

Kategorie: Kečupy
Země původu: Itálie
Značka: Rapunzel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: