Hruškovo-rajčatová omáčka
Související produkty
Kečup vyroben ze zralých čerstvých rajčat odrůdy MauroRosoKečup vyrobený ze zralých čerstvých, na italském slunci do červena uzrálých rajčat a oproti běžným kečupům neobsahuje...
Nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Passata se připravuje šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována...
Jedinečný kečup v biokvalitě slazený pouze zahuštěnou jablečnou šťávou bez konzervantů a zahušťovadel. Dětský kečup TYGR je je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je...
V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje a tak si uchovává více přirozené...
Detailní popis produktu
Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů.
Výrobce: Magdaléna Horká, Haraštova 43. Brno 620 00
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.48 kg |
Balení: | 300 ml |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Madlina Zavařovna |
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Jemná, sladká hořčice z hrušek, s jemně mletým hořčičným semínkem, výborná k uzenému masu, uzeninám, pro ozvláštnění pečínek – jako součást marinády. Pravděpodobně bude...
Tato rajčatová omáčka s bazalkou je vyráběna v Itálii z čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována...
Jemná hořčice z muškátové dýně s koriandrem a červeným, zeleným, bílým a černým pepřem k pečeným masům, hlavně vepřovému, skvělá omáčka k bramborám a hranolkům....
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš...
Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...
Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Sójová omáčka byla vynalezena v Číně asi před 2500 lety. O několik let později byla přivezena do Japonska. Sójová omáčka je typická pro asijskou kuchyni, kde se používá jako...
Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.
TAMARI SAN-J je sójová omáčka s tradiční chutí v BIO kvalitě, používá se k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádný lepek. Její chuť je bohatá, lahodná, plná a její konzistence je o...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.