Jasmínová rýže, bíla, BIO

Tip Vegan Bio
74 Kč 119 Kč 279 Kč 2 149 Kč od 74 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (3 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Jasmínová rýže je populární díky její květinové vůni a příjemné chuti. Používá se zejména v asijské kuchyni jako příloha, ale lze jí použít do rizota či nákypu.

  • Skvělá pro přípravu asijské kuchyně, ideální do salátů, pilafů a dezertů, kde oceníte její aromatickou vůni. Dlouhozrnná rýže s květinovou vůní a příjemnou chutí. Je podobná rýži basmati, ale ve srovnání s ní více lepí. Hodí se jako příloha, ale i na přípravu salátů, rizot nebo nákypů.

  • Složení: 100% rýže BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)


Návod na přípravuRýži důkladně propláchnětě ve vlažné vodě. Vložde do hrnce s 1,5 násobným množstvím studené vody. Přiveďte k varu, poté stáhněte plamen a vařte asi 15-20 minut. Voda by se měla postupně vyvařit. Rýži promíchejte a nechte v hrnci ještě asi 5 minut dojít.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1501 / 359

TUKY [g]:                                                                 3

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   0,6

SACHARIDY [g]:                                                      73

      z toho CUKRY [g]:                                              0,9

VLÁKNINA [g]:                                                         4

BÍLKOVINY [g]:                                                        8

SŮL [g]:                                                                    0,0175

 

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rýže
Země původu: Thajsko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: