Rýže pestrobarevná, BIO
Související produkty
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Banánová mouka bio, ze žlutých banánů, je přirozeně bezlepková a vhodná pro celiaky. Vyrábí se ze sušených a pomletých sladkých banánů. Chuť je lehce do...
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Kulatozrnná rýže BIO se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po...
Jasmínová rýže je populární díky její květinové vůni a příjemné chuti. Používá se zejména v asijské kuchyni jako příloha, ale lze jí použít do...
Kulatozrnná rýže se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po uvaření zůstane...
Jasmínová rýže je populární díky její květinové vůni a příjemné chuti. Používá se zejména v asijské kuchyni jako příloha, ale lze jí použít do rizota či...
Basmati poznáte nejen podle oříškové vůně, ale i podle výrazně dlouhého zrna. Rýže má velmi delikátní chuť a při správné přípravě nelepí. Tuto vlastnost získává díky...
Dlouhozrnná rýže, bílá, BIO je přirozeně bezlepková lehce stravitelná potravina. Je snadná na přípravu, rychle se uvaří a je sypká. Je ideální jako hlavní jídlo, příloha, nebo...
Kulatozrnná rýže BIO se pěstuje především v Itálii, kde se používá pro vaření "rissota". Při vaření hojně vstřebává vodu a vytváří krémovou hustou hmotu. Po...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.