Měsíc únor je u nás měsíc SuperPotravin! :-))… S kódem “superunor10” získáš 10% slevu na všechny produkty v kategorii “SuperPotraviny”.

Sladidlo z čekanky, Klasik

Tip Vegan
Značka: 4Slim
119 Kč
Skladem (3 ks)

Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné vlákniny, sníženou energetickou hodnotou a malým obsahem klasického cukru. Chuťový profil je velmi příjemný, nově doladěný sladidlem ze stévie. Klasik se tak stává výrazně zdravější alternativou cukru, medu a také řady sirupů s vysokým obsahem cukru a fruktózy, jako jsou agávový, datlový nebo javorový sirup, protože obsahuje v průměru o 3,5x méně sacharidů a mnohonásobně více prospěšné vlákniny.

Sladidlo z čekanky Klasik lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými běžným cukrem.

Produkt je bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry.

Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 51 %), rozpustná vláknina, sladidlo steviol-glykosidy, zvlhčující látka glycerol, karamel.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučené dávkování: 15 - 30 g denně.
Upozornění: Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.
Skladování: Uchovávejte v temnu a chladu. Případný sediment není na závadu.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota  704 kJ/ 173 kcal
Tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 11,5 g, z toho cukry 11,5 g
Vláknina 63,5 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaření a pečení
Hmotnost: 0.4 kg
Balení: 350 g
Země původu: Česká republika
Značka: 4Slim

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: