Banánová mouka, BIO (ze žlutých banánů), MámeChuť
Související produkty
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny. Ocení jej i vegani,...
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. Je jasnou...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Vanilka odrůdy Bourbon v BIO kvalitě a navíc přímo z Madagaskaru se řadí mezi nejluxusnější koření. Využijete ji do krémů, pudingů a na pečení čajového pečiva.Vanilka se získává...
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, žádné konzervanty ani barviva. Zahustit s ní můžete polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy....
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Tato sójová „smetana“ je lehce stravitelnou alternativou kravského mléka.Rostlinný krém sloužící jako skvělá náhrada za smetanu. Vyrobeno z ekologicky pěstovaných surovin....
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU.
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Země původu: | Peru (může se lišit) |
Značka: | MámeChuť |
Kokosová mouka má v kuchyni široké uplatnění. Je skvělou náhradou klasické pšeničné mouky, obsahuje málo tuku a sacharidů a je bohatá na vlákninu a bílkoviny. Moučníky a dezerty...
Bezlepková mouka Nomix je určena ke každodennímu použití v kuchyni. Byla vyvinuta tak, aby se svými vlastnostmi co nejvíce podobala mouce pšeničné. Pro svou univerzálnost ji lze...
Konopná mouka má hned několik předností, kde mezi hlavní patří skvělá zpráva pro celiaky - je přirozeně bezlepková. Naše konopná mouka navíc splňuje přísná...
Ovesná mouka zbavená lepku. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v ní dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,...
Kaštanová mouka je mlýnský výrobek z kaštanu jedlého. V jakémkoliv receptu jí můžete nahradit až 25 % běžné mouky.Věděli jste, že jedlé kaštany jsou bohaté na vitamin C?...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Špaldová mouka chlebová od opravdových mistrů. Špaldová mouka chlebová zpestří vaše těsta na chléb, housky, bagety, rohlíky, buchty i pizzy. My ji pro vás meleme v našem...
Přirozeně bezlepková jáhlová mouka. Jáhly obsahují poměrně vysoký obsah bílkovin, jsou celozrnné a navíc je to skvělý zdroj vitaminů a minerálů.Použití: Používá...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je...
Na výrobu této mouky se používá sušená cizrna. Od běžné mouky ji na první pohled rozeznáte díky nažloutlé barvě. Mouku využijete na pečení, vaření, nebo zahušťování omáček....
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...
Chlebová mouka pšeničná - skvělý parťák na vaše domácí pečení. Chlebová mouka pšeničná umí dát vašemu pečivu tmavší barvu, pevnější strukturu a...
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...
Černušková mouka slouží k okořenění chleba, pečiva, sýrů, luštěnin apod. Neobsahuje lepek a zároveň je vhodná pro všechny druhy redukčních diet, jako jsou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.