Galgán mletý, BIO
Související produkty
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Hovězí bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Doda výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chutí i vůní, která má s klasickým droždím jen pramálo společného. Dodejte s lahůdkovým droždím svým pokrmům tu správnou intenzivní chuť. Do...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Sonnentor |
Balení: | 35 g |
Pískavice modrá je příbuzná Pískavici řeckému senu, avšak v chuti je výrazně jemnější. Hodí se k pečení chleba a pečiva, neboť mu dá zajímavou chuť. Obzvlášť chutná také v...
Zkuste měsíc ozdravit svou kuchyni s BIO Hrubozrnnou mořskou solí s Levandulí Chodouňskou,. Kromě důležitých minerálů obsažených v této vysoce kvalitní soli, objevíte výhody a...
V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako dnes se i tehdy získávala odpařováním vody na slunci. Běžným postupem bývá napuštění nádrží...
Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně nebo je milovníkem Asie, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžujícími dřevitými a citronovými tóny patří do...
V kuchyni je nejoblíbenějším hřibem, a to díky své neodolatelné chuti i vůni. Můžete z něj připravit báječnou houbovou polévku, dát ho do smaženice nebo z něj udělat krémovou...
Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....
Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Špetka kmínu v salátu chutná také...
Toto původem indické koření je výborné pro fanoušky orientálních a zároveň jemných a lehce nasládlých chutí. Je naprosto nezbytné do zeleninových i masových curry...
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť....
Citron a pepř? Tato výrazná kombinace se postará o pikantnost i svěžest, a rozehraje tak symfonii na každém talíři. Ideální pro přípravu masa, ryb i...
Dobromysl neboli oregano – umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již od Italů něco okoukali. Rádi...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou, sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Kurkuma je známá už tisíce let. Říká se jí také indický šafrán, protože sve středověku nahrazovala drahý šafrán. Kurkuma je oddenek kurkumovníku dlouhého, který patří do čeledi...
Kurkuma je známá už tisíce let. Říká se jí také indický šafrán, protože ve středověku nahrazovala drahý šafrán.Barvu kurkumě dává přírodní žlutooranžové barvivo...
Capsicum annuum. Jedinečná a lahodná. Tradičně uzená paprika se postará o úžasné aroma a barvu. Zahalte steaky do jejích jemných nuancí. Připravte si pastu z...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.