Stevia krystal
Související produkty
Škrob obsahuje velké množství sacharidů a bílkovin. Je vhodný také pro celiaky a jiné alergiky, protože je přirozeně bezlepkový a neobsahuje žádné alergeny. Ocení jej i vegani,...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Vanilka odrůdy Bourbon v BIO kvalitě a navíc přímo z Madagaskaru se řadí mezi nejluxusnější koření. Využijete ji do krémů, pudingů a na pečení čajového pečiva.Vanilka se získává...
Čokoládové pecičky jsou vynikající do sušenek, bábovek a korpusů i ke zdobení dortů a desertů. Po upečení drží tvar a dodají těstu božskou čokoládovou chuť. Je jasnou...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, žádné konzervanty ani barviva. Zahustit s ní můžete polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy....
Tato sójová „smetana“ je lehce stravitelnou alternativou kravského mléka.Rostlinný krém sloužící jako skvělá náhrada za smetanu. Vyrobeno z ekologicky pěstovaných surovin....
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto...
Detailní popis produktu
Umělá sladidla vs. Natusweet Stevia
Natusweet Stevia na rozdíl od umělých sladidel nevyvolává inzulinovou aktivitu.
Po konzumaci umělých sladidel jako jsou např. aspartam a sacharin vyšle mozek signál slinivce břišní k uvolnění hormonu inzulinu, protože mylně předpokládá, že organismus dostal vysokou dávku energie. Umělá sladidla však hladinu cukru v krvi nezvyšují. Inzulin už však pracuje a místo aby hladinu cukru snížil z hodnoty vysoké na normální, sníží jí z normální na hodnotu hluboce nedostatečnou. Přirozenou reakcí těla na tuto situaci je následný pocit „VLČÍHO HLADU“ a potřeba příjmu další energie.
Při konzumaci výrobků Natusweet Stevia mozek nevysílá slinivce břišní žádné signály pro spuštění hormonu inzulinu a nenastává tak inzulínová aktivita s důsledkem „VLČÍHO HLADU“. Tato unikátní vlastnost je dána specifickými vlastnostmi sladidla přírodního původu Natusweet na bázi steviových glykosidů.
- Stolní sladidlo s obsahem erythritolu a steviolglykosidů přírodního původu.
- Ideální pro vaření a pečení.
- Vynikající rozpustnost.
- Sladí a chutná stejně jako cukr.
- Bez cukru a kalorií.
- Jednoduché dávkování - sladí stejně jako cukr.
- Praktický znovu uzavíratelný obal.
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota | 0 kJ / 0 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Země původu: | Rakousko |
Značka: | Natusweet |
Balení: | 200 g |
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je...
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť rozšiřuje o další...
Rýžový slad: je přírodní sladidlo neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla konzistencí připomíná med Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení a podSložení:...
BIO Cukr Levandulí Chodouňskou chuťově roztančí nejeden koláč nebo koktejl. Také vaše vánoční cukroví může dostat úplně nový rozměr... Pečte, vařte a užívejte drinky s lahodným...
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
NatuSweet Stevia je sladidlo přírodního původu, které se získává z listů rostliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideální alternativa za vysoce kalorické výrobky (např....
Preferujete třtinový cukr? Pak doporučujeme s naší BIO levandulí Chodouňskou. Dávno skončily dohady, zda naše tělo potřebuje cukr. Ovšem, že ano. Jen ne te rafinovaný! Postačí,...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Palmový cukr BIO se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Xylitol je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak jeho vliv na lidský...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.