Vanilkový cukr BIO, 3 %
Související produkty
Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, žádné konzervanty ani barviva. Zahustit s ní můžete polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy....
Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...
Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...
Čokoláda, královna mezi cukrovinkami. Hořká čokoláda je ale nejzdravější variantou, protože obsahuje nejvíce množství kakaa. Napomáhá tvořit endorfiny, které zlepšují naši...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...
Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...
Bramborové vločky jsou velmi šikovným pomocníkem při přípravě bramborové kaše, knedlíků, halušek, kroket, placek, k zahušťování pokrmů nebo obalování. Vločky nasypte do vroucí...
Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...
Pokud jste milovníkem marmelád, můžete se radovat. Již dávno odzvonilo nezdravému zahušťování. Vyzkoušejte přírodní, zdravé zahušťování a své marmelády povyšte na další úroveň!...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu. Agar je ve...
Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...
Pšeničná bílkovina často označována jako pšeničný lepek je přírodní bílkovina, jež se získává z pšeničné mouky. Při procesu výroby se z mouky odstraní většina škrobu a...
Detailní popis produktu
🌱 Používání:
Vanilkový cukr je v kuchyni všestrannou a oblíbenou surovinou, která dodává jedinečnou vanilkovou chuť mnoha pokrmům. Zde je několik tipů kde všude ho můžete využít: koláče, sušenky a muffiny dostanou příjemnou sladkost a vůni. V nabídce máme také Datlový cukr BIO
Krémy budou lahodné a voňavé. Sladké voňavé vanilkové omáčky nebo vanilkový cukr ke kompotu dostane naprosto skvělou chuť. Při výrobě vanilkové zmrzliny cukr ještě umocní vanilkovou chuť.
Podívejte se na další skvělé cukry a sladidla
💚 Zdravotní benefity:
- aroma které navodí dobrou náladu
- zdravý způsob dochucení
- navození sytosti
🌱 Doporučené užívání / dávkování:
Doporučená denní dávka není jasně stanovená.
Pokud si nejste jistí, zda je pro Vás produkt vhodný, prosím obraťte se na svého ošetřujícího lékaře.
🌱 Zajímavosti a historie:
Vanilkový cukr se používá především v Evropě, hlavně pak ve střední a severní Evropě, v Itálii, v Nizozemsku nebo na Balkáně.
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro bio produkt platí naše bio certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1657 kCal
Tuky: 0,3 g
- z toho nasycené: 0,02 g
Sacharidy: 97,6 g
- z toho cukry: 94,95 g
Vláknina: 1,35 g
Bílkovina: 0,17 g
Sůl: 0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Balení: | dle zvolené varianty (gramáže) |
Složení: | 100% vanilkový cukr BIO |
Země původu: | Madagaskar |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Umíte si představit svařené víno nebo třeba všemi milovaný jablkový závin bez skořice? Skořice a cukr když se spojí, tak tu máme báječnou kombinaci která se u Vás doma nikdy...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
Březový xylitol je vhodný při redukční dietě a je i velmi oblíbený u diabetiků, má nízký glykémický index. Je to 100% přírodní sladidlo. Je skvělým pomocníkem v domácnosti tam,...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Rýžový slad: je přírodní sladidlo neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla konzistencí připomíná med Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení a podSložení:...
Tento lahodný přírodní cukr si získá své příznivce nejen svou karamelovou chutí a vůní, ale i minerály, které v něm při šetrném zpracování zůstávají zachovány. Narozdíl od...
Xylitol kukuřičný je zdravé přírodní sladidlo, které je skvělou alternativu oslazení čehokoliv jak při redukční dietě nebo pokud trpíte diabetickým onemocněním. Samozřejmě ale...
Toužíte si rozšířit kulinářskou paletu a vyzkoušet nevšední chuť? Tak právě pro Vás je palmový cukr BIO ten pravý! Jeho intenzivní karamelová chuť Vás ohromí. Dokonce je vhodný...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a cukr je v naší stravě hlavním zdrojem energie. Bio skořicový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Jeho hlavní složkou je...
BIO Cukr Levandulí Chodouňskou chuťově roztančí nejeden koláč nebo koktejl. Také vaše vánoční cukroví může dostat úplně nový rozměr... Pečte, vařte a užívejte drinky s lahodným...
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
Inulinový prášek je dalším skvělým zdrojem z rostliny agáve. U agáve je velmi známý sirup jehož všestrannost z něj činí jedno z nejvíce oblíbených sladidel vůbec. Inulin je...
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Použití: Sladivost ovocného cukru je o 30 % větší než u řepného cukru. K přímé spotřebě. Složení: krystalická fruktóza.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka pocházející z Francie, která nabízí široké spektrum BIO produktů velmi vysoké kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávněně stojí za svojí cenou i kvalitou. Nabídka BIO produktů je opravdu pestrá... od bio vloček přes bio sušené ovoce, bio luštěniny, bio zeleninové prášky, bio ořechy, bio mouky, bio kakao až po bio superpotraviny.