Pepř bílý, mletý, BIO
Související produkty
V kombinaci se sušenými rajčaty je výborným společníkem při stolování. Každému kdo má rád zajímavou a pikantní chuť. Můžeme ji přimíchat do rýže, těstovin, kuskusu, pohanky....
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Chilli jalapeno obsahují jen velmi málo kalorií, ale jsou plné důležitých vitamínů, minerálů, vlákniny a antioxidantů, zrychlují metabolismusa mají protizánětlivé...
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Bazalkový bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodává výraznější chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní...
Miso rýžové je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření...
Lahůdkové droždí je zajímavějším doplňkem v kuchyni více než se zdá. Je bohaté na kvalitní bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerály, především chrom. Ten je zde nejvíce...
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Guarová guma patří k rozpustným vlákninám a využívá se jako zahušťovadlo a stabilizátor.Pojítko pro použití při pečení pro bezlepkovou dietu. Získává se ze semen rostliny...
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Zeleninový bujón je vynikajícím doplňkem do polévek, omáček a dalších pokrmů, vhodný nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu bohatou chuť a vůni. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Hovězí bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Doda výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EUZáruka - viz. obal. Následující garance měsíců neplatí. Pracujeme na opravě.: min 24 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1436/344 |
TUKY [g] | 2,1 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,6 |
SACHARIDY [g] | 68,6 |
z toho CUKRY [g] | 58,5 |
VLÁKNINA [g] | 4,3 |
BÍLKOVINY [g] | 10,4 |
SŮL [g] | 0,0125 |
SODÍK [mg] | 5 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Země původu: | Srí Lanka |
Značka: | Les fruits du Paradis |
Co mají perník a kari společného? Koriandr – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho milovníkem, měl by...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Kurkuma – blahodárná síla barvy slunce. Její charakteristickou zlatožlutou barvu si dobře pamatují všichni, kteří ji po vaření chtěli umýt z rukou. Kurkuma dodá pokrmům nejen...
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou chuť....
Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky...
Kmín je kořením především německy mluvících zemí a známe ho hlavně jako koření na chleba. Vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí se opírají o jeho ostré, hořko-sladké aroma....
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Chilli papričky jsou jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Používá se do všech pokrmů, kterým chcete dodat pikantní chuť. Je vhodné do indické, čínské a jihoamerické...
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu...
Používá se do masitých jídel a nesmí chybět téměř v žádném guláši. Mletá paprika je spolu s česnekem tajemství "masité" chutě, kterou můžete využít i při přípravě...
Majoránka i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni platí: buď jedno,...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Výrazná žlutooranžová barva a intenzivní vůně, především tím je známá kurkuma. Je vyráběna z oddenku kurkumovníku dlouhého a často se jí říká indický šafrán, jelikož ve...
Tato sůl vznikala v oblasti dnešních Himálají v období starohor pomalým odpařováním mělkého moře. Následným pohybem zemských vrstev se solná ložiska dostala hluboko pod povrch....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Značka pocházející z Francie, která nabízí široké spektrum BIO produktů velmi vysoké kvality. Značka Les fruits du Paradis si oprávněně stojí za svojí cenou i kvalitou. Nabídka BIO produktů je opravdu pestrá... od bio vloček přes bio sušené ovoce, bio luštěniny, bio zeleninové prášky, bio ořechy, bio mouky, bio kakao až po bio superpotraviny.