Miso rýžové, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Obsahuje enzymy, vitamíny (B12), bílkoviny, stopové prvky, vlákninu. Miso je výživné, slané koření, charakteristický základ japonské kuchyně zejména k přípravě miso polévek, obdobný masovému výtažku (něco jako masox), k ochucení i jiné stravy např. restovaných jídel, těstovin (třeba nám známých asijských kudrnatých nudlí mie), do marinád, dresinků, omáček a pod. Miso je v podstatě jednou z hlavních kulinářských surovin Asie. V chladu jej můžeme uchovávat až po dobu několika měsíců. Také je dobré miso nevařit, nebo přidávat až na konci vaření, abychom si neznehodnotili enzymy a další prospěšné látky. Jeho bohatý obsah enzymů napomáhá lepšímu trávení potravin. Pomáhá i k odstraňování těžkých kovů a radioaktivních látek z těla.
Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku
Energetická hodnota:590 kJ/135 kcal
Tuky:4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny:1,1 g
Sacharidy:13 g
z toho cukry:0,3 g
Bílkoviny:8,2 g
Sůl:13,6 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dochucovadla |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Země původu: | Japonsko |
Značka: | Sunfood |
Balení: | 300 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.