Kypřicí prášek do pečiva BIO
Související produkty

Ostropestřec je velmi silný antioxidant podporující lidskou imunitu.Čistí játra, regeneruje jaterní parenchym (buněčné pletivo), podporuje tvorbu a distribuci žluči, a...

Objevte odtučněnou sójovou mouku, která je zdrojem cenných bílkovin, má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitinu, vápníku a horčíku. Skvělé na ní je také to, že neobsahuje lepek a...

Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...

Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná...

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní...

Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a s lehkou vůní kokosu dodá pokrmu nevšední vůni a chuť. Nutriční hodnoty kokosové mouky jsou velice zajímavé, najdete zde vlákninu,...

Objevte tradiční žitnou BIO mouku, která v sobě ukrývá více, než jen základ pro pečení. Díky šetrnému mletí, při kterém je zachována část obalu zrna a klíčku, tato mouka...

Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také...

Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Soja má vysoký obsah vitamínů B1, B3, lecitin, vápník, hořčík a je zdrojem...

Banánová mouka ze žlutých banánů? Ano, čtete správně! Tento druh mouky je vyroben ze zralých banánů, které jsou usušeny a následně rozemlety. Nejlepší na ní však je, že se jedná...

Černušková mouka je vytvořena z mletých ze semen černušky seté (Nigella sativa), známé také jako černý kmín. Tato semena mají silnou, výraznou chuť a jsou známá svými...

Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na...

Pohanková mouka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na pečení...

Mouka která je vhodná pro diabetiky a také pro toho, kdo chce snížit svoji váhu? Tak to je přesně pro Vás. Kaštanová mouka má nasládlou chuť, příjemnou vůni a tím pádem se stává...
Detailní popis produktu
🌱 Používání:
Tento BIO kypřící prášek můžete použít například do třeného a piškotového těsta, do perníků a palačinky za něj budou zajisté také rády. Zkrátka při pečení ho můžete využít velmi často a doufáme, že se stane důležitou součástí při vašem pečení.
Do perníku můžete kromě tohoto kypřícího prášku využít i perníkové koření z našeho eshopu.
🌱 Upozornění:
Těsto je potřeba zpracovávat rychle, aby kypřící prášek začal působit až po vložení do trouby.
🌱 Zajímavosti a historie:
Kypřící prášek se do českých kuchyní dostal v průběhu 19. století a stal se velmi oblíbenou alternativou k droždí.
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro bio produkt platí naše bio certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 166 kCal
Tuky: 0 g
- z toho nasycené: 0 g
Sacharidy: 41 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0,1 g
Sůl: 15,4 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Balení: | 12 g |
Složení: | BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné) |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |

Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu. Agar je ve...

Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva. Tato lahodná hrachová směs zvyšuje...

Čokoláda, královna mezi cukrovinkami. Hořká čokoláda je ale nejzdravější variantou, protože obsahuje nejvíce množství kakaa. Napomáhá tvořit endorfiny, které zlepšují naši...

Sypká směs na přípravu perníků bez fosfátů a v BIO kvalitě. Ještě lepší chuť Vašich perníků. Vyvážená kombinace šetrných kypřidel s BIO...

Pšeničná bílkovina často označována jako pšeničný lepek je přírodní bílkovina, jež se získává z pšeničné mouky. Při procesu výroby se z mouky odstraní většina škrobu a...

Bramborové vločky jsou velmi šikovným pomocníkem při přípravě bramborové kaše, knedlíků, halušek, kroket, placek, k zahušťování pokrmů nebo obalování. Vločky nasypte do vroucí...

Žitný kvásek je nepostradatelnou surovinou při pečení domácího žitného chleba, kterému dodá jedinečnou chuť, vůni a strukturu. Neváhejte si upéct skvělý chléb z pohodlí domova,...

Tato jedlá soda je skvělá na kypření některých druhů těst, při její výrobě nebyly použity žádné slouženiny hliníku, což zaručuje její čistotu a vysokou kvalitu a navíc je i...

Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...

Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...

Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...

Kukuřičný škrob v BIO kvalitě pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Využijeme ho nejen při vaření, ale i do moučníků a cukroví,...

Přírodní vanilkový extrakt je získáván extrakcí a bez námahy s ním vyčarujete dezerty s hřejivým aromatem vanilkových lusků. Ať už vsadíte na poctivou vanilkovou zmrzlinu,...

Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...

Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...

Máte rádi husté omáčky a polévky, ale už vás nebaví zahuštování klasickou jíškou nebo hledáte bezlepkovou náhradu? Zkuste Hrašku, které se skvěle hodí nejen na zahušťování, ale...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Amylon je tradiční česká značka, která se specializuje na výrobu škrobových výrobků a potravinářských směsí. Společnost byla založena v roce 1912 a má za sebou více než stoletou historii. Amylon si zakládá na kvalitě svých surovin a na výrobních postupech, které spojují tradici s moderními technologiemi. Amylon nabízí širokou škálu potravin, které jsou určené pro domácí vaření a pečení, ale i pro průmyslové použití.