Bezlepková mouka, Nomix
Související produkty
Čokoláda, královna mezi cukrovinkami. Hořká čokoláda je ale nejzdravější variantou, protože obsahuje nejvíce množství kakaa. Napomáhá tvořit endorfiny, které zlepšují naši...
Vanilka, kouzelná tropická orchidej, která každé sladké těsto dovede k dokonalosti. Patří neodmyslitelně k Českým Vánocům, které se neodvratně blíží. Možná právě proto působí...
Pokud si rádi pečete vlastní chléb, určitě musíte vyzkoušet BIO žitný kvásek. Hlavní výhodou je výtečná chuť, kterou díky tomuto kvásku bude Váš chléb mít, a také že kvásek...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Vinný kámen přirozeně vzniká v sudu, když je víno vystaveno nižší teplotě. Při použití dochází pak k reakci vinného kamene s jedlou sodou, díky čemuž je těsto dokonale...
Tapiokový škrob je přírodní extrakt z kořene manioku. Je přirozeně bezlepkový, jemné struktury a neutrální chuti, což z něj dělá skvělou přísadu k mnoha využitím. Je proto...
Agar se získává z mořské řasy Tengusa a je tak bohatý na živiny, jako ostatní známé řasy. Obsahuje vysoké množství vápníku, železa i jódu.Agar je ve...
Kypřící prášek do pečiva bez obsahu lepku. Při jeho výrobě byly použity suroviny nejvyšších kvalit. Od českého výrobce s dlouholetou tradicí. Kypřící prášek přidáváme do...
Tato jemně mletá jedlá soda je vhodná pro potravinářské účely a při výrobě nebyly použity sloučeniny hliníku. Používáme ji ke kypření některých těst. V kyselém prostředí se...
Kuzu je dřevnatá liána. Má svůj původ v Japonských horách. Kuzu se dělá z kořene.Je lehce stravitelný, střeva ho lehce vstřebají. Je vhodný při nachlazení, střevních...
Kypřící prášek z vinného kamene vzniká přirozeně v sudu, když je víno vystaveno při nižší teplotě. Při použití prášku při pečení vzniká k reakci vinného kamene s jedlou...
Detailní popis produktu
Skladování: V suchém skladu při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30°C, vždy uzavřené.Výživové hodnoty ve 100g:
Energie 1440kJ/340kcal
Tuky 1,9g * NMK 0,3g
Sacharidy 71g
Cukry 3,2g
Vláknina 7,4g
Bílkoviny 6,2g
Sůl 0,25
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Balení: | 1 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Nominal |
Ječná mouka celozrnná na ty nejbáječnější nadýchané lívance. Ječná mouka celozrnná je nekompromisně nejlepší moukou na lívanečky. Věděly to už naše babičky, protože lívance z ní...
Kokosová mouka je přirozeně bezlepková a s lehkou vůní kokosu dodá pokrmu nevšední vůni a chuť. Nutriční hodnoty kokosové mouky jsou velice zajímavé, najdete zde vlákninu,...
Pohanka použitá na tuto mouku je loupaná mechanicky, čímž si zachovává cenné živiny. Má výborné pojící vlastnosti, díky kterým se hodí jako příměs do chlebových těst, na...
Sójová mouka je zdrojem cenných bílkovin. Sójová mouka neobsahuje lepek, v receptech na přípravu pečiva je proto třeba používat ji pouze jako doplňující mouku k mouce obsahující...
Mandlová mouka je přirozeně bezlepková, nízkosacharidová ale také ji oceníte při redukci váhy a má pozitivní vliv při nemoci diabetes. Vzhledem k tomu, že jsou...
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje fosfor, železo a vitamin B1. Najdeme v něm dvakrát více tzv. zdravého tuku než v pšenici a více lehce stravitelných proteinů a...
Hrachová mouka je velmi dobrým zdrojem vlákniny, sacharidů a antioxidantů. Je vhodná na přípravu hrachové polévky, zahušťování pokrmů a polévek. Lze přidávat do těst na chléb,...
Mouka která je vhodná pro diabetiky a také pro toho, kdo chce snížit svoji váhu? Tak to je přesně pro Vás. Kaštanová mouka má nasládlou chuť, příjemnou vůni a tím pádem se stává...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů,...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je...
Čiroková mouka má docela neutrální chuť, lehce nasládlou a mírně oříškovou, ne ale tak silně jako například mouka pohanková. Nebojte se s čirokovou moukou experimentovat. Můžete...
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí zachováváme část obalu zrna a klíčku, a...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná...
Kukuřičná mouka má široké spektrum použití. V mezinárodní kuchyni se z kukuřičné mouky připravují mexické placky, tortilly nebo americký chléb. Je vhodná pro přípravu...
Ovesná mouka je skvělou volbou, pokud vyžadujete bezlepkovou mouku a zároveň chcete produkt s kvalitními výživovými hodnotami. Ovesná mouka se vyznačuje vysokým obsahem...
Konopná mouka z konopných semínek je velmi zajímavá z nutričního hlediska, má vysoký podíl vlákniny a skupin vitamínu B. Její skvělou vlastností je, že v sobě ukrývá...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Nominal je značka, která se specializuje na výrobu a prodej různých kaší a směsí. Pochází z České republiky a nabízí širokou škálu produktů. Kaše Nominal jsou často obohaceny o vitamíny a minerály, které jsou přirozeně obsaženy, například v pohance, což přispívá k vyvážené stravě. Nominal klade důraz na používání kvalitních surovin, což zajišťuje vysokou chuťovou i nutriční kvalitu.