Pohankové slupky
Související produkty
Detailní popis produktu
Pohanku loupeme mechanickým způsobem, díky tomu si oloupané zrno pohanky a vrchní slupka pohanky uchovávají všechny vlastnosti, které v nich vyrostly.
I slupka obsahuje vitamín P-Rutin. Bohužel vysoké teploty nad 80°C tento vitamín ničí. Pokud užíváme výluh ze slupek, je důležité spojit výluh s vitamínem C.
Vitamín C je přirozenou součástí čerstvého ovoce a zeleniny a Rutin se na něj navazuje. Ruthin zároveň zabraňuje oxidaci vitamínu C.
Návod na přípravu čaje: 1 polévkovou lžíci slupek vsypte do 250 ml vody, nechejte projít varem a odstavte. Luhujte minimálně 10 min. Ideální je čaj doplnit o vitamín C (šípky, jablko ...).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Šmajstrla |
Balení: | 200 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář