Hroznový olej, český, RAW
Související produkty
Ume ocet je tekutina, která se vylučuje při fermentaci nakládaných švestiček – umeboshi. Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat při teplotách do 20 st.C.
Způsob výroby: Olej je vyráběn mechanickým lisováním semínek metodou za studena. Teplota oleje vytékajícího z lisu se pohybuje do 35 ºC a tak si olej uchovává všechny své látky v nepoškozeném stavu. Takto vylisovaný olej následně sedimentuje pak se přefiltruje a ještě jednou sedimentuje.
Dle zákona 77/2003 sb. je olejem lisovaným za studena - olej získaný pouze mechanickými postupy vyluhování nebo
lisování bez tepelného ohřevu, které nevedou ke změnám charakteru oleje a pro jeho vyčištění se používá pouze promývání vodou, usazování, filtrování a odstřeďování.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Oleje |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Balení: | 200 ml |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Olejářství |
Kokosový olej pochází z tropických ostrovů Filipín. Tento raw bio kokosový olej se vyznačuje máslovou strukturou a jemně nasládlou chutí. Kromě bohaté nutriční hodnoty a vysoké...
Sezam patří k nejstarším olejninám na světě a je velmi ceněným olejem v Japonsku, Číně nebo Indii. Olej je získáván z nejkvalitnějších a nejčistších semínek, pěstovaných v...
Bio panenský avokádový olej z prvního lisování za studena. Avokádové oleje z provincie Limpopo v Jižní Africe. Plody avokáda jsou pěstovány pod přísným dohledem od semínek až po...
Nerafinovaný, sedimentovaný a jednou filtrovaný, za studena lisovaný řepkový olej. Řepkový olej obsahuje okolo 10 % kyseliny linolenové z řady omega 3, a proto patří...
Jedlý olej – rostlinný, jednodruhový, lisovaný za studena, s vysokým obsahem polynenasycených tuků, v bio kvalitě.Pro výrobu tohoto BIO dýňového oleje jsou použita...
Dýňový, za studena lisovaný, olej z jihomoravských semínek. Je lahodný na saláty a grilované maso. Složení: nerafinovaný, sedimentovaný a jednou filtrovaný dýňový olej vhodný...
Makový, za studena lisovaný, olej určený pro přípravu pokrmů nebo samostatně. Složení: nerafinovaný, sedimentovaný a jednou filtrovaný makový olej vhodný pro přípravu a...
Extra panenský olivový olej Kreolis je výběrová jakost olivového oleje získaného z prvního lisu pouze mechanickými postupy – lisovaný za studena. Obsahuj pouze přírodní...
Olivový olej je jedna z hlavních surovin středomořského jídelníčku. Je bohatý na antioxidanty a zdravý mononenasycený tuk. Tím, že extra panenský olej podstupuje nejméně procesů...
Kokosový olej je výbornou ingrediencí do zdravé studené i teplé kuchyně. Má lahodnou chuť a je perfektní náhradou veškerých tuků na pečení, vaření nebo smažení. Neobsahuje žádný...
Konopný, za studena lisovaný, olej světle zelené barvy. Je typický svou oříškovou chutí a vůní. Semínka pochází z moravských "luhů a hájů". Olej nemá psychotropní účinky....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.