** VLOČKY SE SLEVOU AŽ -50 % ** -> Najdete je v kategorii "TOP". Kompletně snižujeme ceny až o -25 %.

Jablečný ocet, nepasterizovaný, BIO

Akce Vegan Bio SCD TOP Bez lepku
Značka: Beutelsbacher
98 Kč –14 %
jablecny-ocet-nepasterizovany-bio
98 Kč –14 % 84 Kč 75 Kč bez DPH 112 Kč / 1 l
Skladem (9 ks)
  • Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet nebyl pasterován, pouze přefiltrovaný a tudíž zůstává čirý. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablkách. Octem lze nejen ochutit a konzervovat pokrmy, ale také přidat do koupelí nebo ke kosmetickým účelům.

  • Složení: 100 % jablečná šťáva z kontrolovaného ekologického zemědělství z přímého lisování, zkvašená

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Balíček odesíláme na výdejní místa dopravce anebo na adresu. Doručujeme do 2-4 prac. dnů.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle. Platí pro objednávky nad 800 Kč. (bez dopravy a platby).
Garance kvality surovin
Garance kvality
Provádíme pravidelné rozbory a kontroly surovin. Tento rozbor si můžete vyžádat. Nic netajíme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme pro vás připraveno přes 1.100 produktů v BIO i nebio kvalitě. U nás si vybere každý.

Detailní popis produktu

Skladování: Bez zvláštních podmínek na skladování.
DE-ÖKO-007, Zemědělská produkce EU
Vratná láhev se zálohou 5 Kč, bude připočtena k ceně výrobku. Obal můžete vrátit na jednom z odběrných míst nebo v jakékoli prodejně, kde nabízí nápoje značky Beutelsbacher.

  • VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G: 
  • energetická hodnota: 75 kJ / 18 kcal    
  • tuky: 0,1 g   
  • z toho nasycené mastné kyseliny: 0,01 g 
  • sacharidy: 0,4 g 
  • z toho cukry: 0,01 g 
  • bílkoviny: 0,1 g 
  • sůl: 0,005 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy
Hmotnost: 0.9 kg
Země původu: Německo
Značka: Beutelsbacher
Balení: 750 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: