Tymián, BIO
Související produkty
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní. Ideální je na topinky,...
Chilli papričky Rawit nakládané v olivovém oleji a bylinách jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé...
Lahůdkové droždí je výborným pomocníkem při dochucování rozličných pokrmů. Obsahuje velmi kvalitní bílkoviny, vitaminy skupiny B, minerální látky, stopové prvky, nukleotidy a...
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Zeleninový bujón je vynikajícím doplňkem do polévek, omáček a dalších pokrmů, vhodný nejen pro vegany a vegetariány. Dodá jídlu bohatou chuť a vůni. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Rukolové pesto s pistáciemi a slunečnicí – dochucovací pasta k přímé konzumaci. Typická štiplavá hořkost, která je velmi intenzivní u čerstvě utržené rukoly se v pestu rozplyne...
Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť plocholisté petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování. Jen tak potřít nebo...
Lahůdkové droždí se vyrábí na substrátu bohatém na cukry – může to být třeba melasa. Kvasinky Saccharomyces cerevisiae se nechají několik dnů pomnožit. Potom se směs...
Kuřecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Ideální na jednoduché a rychlé dochucení pokrmů. Dodává výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým...
Hovězí bujón je připravený k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Doda výraznou chuť a vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům. Obsahuje pouze kvalitní bio...
Lahůdkové droždí vás překvapí svou chutí i vůní, která má s klasickým droždím jen pramálo společného. Dodejte s lahůdkovým droždím svým pokrmům tu správnou intenzivní chuť. Do...
Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Miso je fermentovaná pasta ze sójových bobů a mělo by se přidávat v malých dávkách až na konci vaření. Všechny výrobky jsou vyráběny tradičním způsobem z kvalitních surovin....
Detailní popis produktu
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a sůl |
---|---|
Hmotnost: | 0.02 kg |
Balení: | 20 g |
Země původu: | Německo, Rakousko |
Značka: | Sonnentor |
Chilli papričky jsou jedním z nejpopulárnějších koření na světě. Používá se do všech pokrmů, kterým chcete dodat pikantní chuť. Je vhodné do indické, čínské a jihoamerické...
Pepř má původ v Indii, dnes se pěstuje například v Brazílii, Malajsii nebo Číně. Považuje se za jedno z nejpopulárnějších koření. Pepř bílý vzniká oddělením červené slupky...
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Není žádný div, že šafrán je nejdražším kořením světa. Na kilogram šafránu je potřeba sesbírat kolem 150 000 květů krokusu (asi tolik, kolik je na poli velkém 2000 m²). Blizny...
Kmín je nejvíce známý jako koření na chleba. Také vepřová pečeně, kapusta a kyselé zelí žijí z jeho ostrého, hořko-sladkého aroma. Špetka kmínu v salátu chutná také...
Zkuste měsíc ozdravit svou kuchyni s BIO Hrubozrnnou mořskou solí s Levandulí Chodouňskou,. Kromě důležitých minerálů obsažených v této vysoce kvalitní soli,...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Římský kmín je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní chuť přidejte...
Medvědí česnek je jedním z prvních poslů jara a skvěle se hodí do polévky, do pomazánky nebo na pesto. Obyčejné saláty dokáže proměnit v nečekané kulinářské zážitky. Svou vůní...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Laszlo, Janos i Piroska papriku milují. Přičichněte k paprice a hned se vám vybaví Maďarsko – země guláše, kuřete na paprice a dalších pokrmů, do kterých paprika neodmyslitelně...
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Je to sůl vytěžená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, Obsah NaCl cca 92 %. Kala Namak se sice v češtině říká černá...
Pískavice řecké seno – „Energie curry“ Žádné curry bez pískavice. Tak to alespoň vidí Indové, a proto je pískavice v subkontinentu tak oblíbená. Hořké aroma semínek pískavice...
Listy šalvěje jsou sametově hladké a jemně aromatické. Její název je odvozen od latinského „salvare", což znamená „léčit a opatrovat". Je ideální ke zjemnění vydatných...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Sonnentor je česká značka, která se specializuje na výrobu BIO bylinných čajů, koření a směsí koření. Tato značka byla založena v roce 1988. Sonnentor klade důraz na ekologii, udržitelnost a podporu biodynamického zemědělství, což ji činí jedním z lídrů v oblasti přírodních produktů. Čaje a koření od Sonnentoru jsou čistě přírodní, bez umělých přísad či konzervantů, což jim dodává autentickou a bohatou chuť.