** VLOČKY SE SLEVOU AŽ -50 % ** -> Najdete je v kategorii "TOP". Kompletně snižujeme ceny až o -25 %.

Rýžové těstoviny, vřetena

Akce Vegan Bez lepku
57 Kč –19 %
ryzove-testoviny-vretena
57 Kč –19 % 46 Kč 41 Kč bez DPH 153 Kč / 1 kg
Skladem (3 ks)
  • Rýžové těstoviny jsou chutnou, lehce stravitelnou a bezlepkovou alternativou těstovin. Bezvaječné těstoviny bez lepku jsou vhodné pro celiaky. Rychlá a snadná příprava.

  • Proč rýžové těstoviny? Rýže pomáhá snížit překyselení organismu, je vhodná do diet po střevních potížích. Má nízký obsah sodíku, vyhovuje tedy osobám s vysokým krevním tlakem. Neobsahuje žádný cholesterol.

  • TIP: Rýžové těstoviny můžete podávat teplé i studené. Vhodné na salát, zapékání, ale také na sladký způsob. Vřetena můžete polít např. čekankovým nebo datlovým sirupem a nakonec posypat 100 % kakaovým práškem.

  • Složení: rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Balíček odesíláme na výdejní místa dopravce anebo na adresu. Doručujeme do 2-4 prac. dnů.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle. Platí pro objednávky nad 800 Kč. (bez dopravy a platby).
Garance kvality surovin
Garance kvality
Provádíme pravidelné rozbory a kontroly surovin. Tento rozbor si můžete vyžádat. Nic netajíme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme pro vás připraveno přes 1.100 produktů v BIO i nebio kvalitě. U nás si vybere každý.

Detailní popis produktu

Skladování: Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Příprava: Vařte 9 minut, poté sceďte a podávejte. V případě rozvařených těstovin roste glykemický index a s ním klesá sytivost těstovin.

Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota1477 kJ / 353,3 kcal
Tuky0,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny0,5 g
Sacharidy79 g
z toho cukry0,7 g
Vláknina
Bílkoviny7,05 g
Sůl0,09 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Bezlepkové těstoviny
Hmotnost: 0.3 kg
Země původu: Vietnam
Značka: Natural Jihlava
Balení: 300 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 21.10.2021
+ Kvalita

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: