Pšeničné otruby, BIO
Související produkty

Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...

Výborná jako příloha, skvělá i do salátů. Drží svůj tvar je vždy k nakousnutí. Má výraznou chuť. Při vaření si udržuje tvar, proto je vhodná jako příloha nebo do salátů. Před...

Sójové boby obsahují velké množství bílkovin a jsou výborným zdrojem vlákniny, minerálů a vitamínů. Ze sóji se vyrábí různé produkty jako jsou tofu, sójová omáčka, sójové maso...

Fazolky jsou červeno-hnědé barvy a mají nasládlou ořechovou chuť. Fazole adzuki mají vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jsou ideální jako alternativa pro...

Bílé fazolky mají jemnou chuť a představují tak velmi univerzální luštěninu. Skvěle se hodí do salátů, polévek, omáček i jako výživná příloha. Obsahují velké...

Co klíčí, to roste! Co roste, to potřebuje sílu a mnoho živin. Právě ty síly jsou aktivovány namáčením zelených fazolek, které Vás v jedné hrstce denně zasytí a tím se...

Vše totiž záleží na tom, jak se hnědou čočkou naložíte. Sama o sobě má totiž skvělé vlastnosti - nejenže obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny,...

Fazole Kidney je větší, má červenou až hnědou barvu a po uvaření do měkka získávají jemně nasládlou chuť. Jsou oblíbené hlavně u fanoušků...

Jedná se o luštěninu, která dosud není v naší kuchyni zdaleka využívána tak, jak si zasluhuje. Z botanického hlediska patří mezi dužinaté lusky, které jsou dlouhé asi 15 – 25 cm...

Čočka červená má ve skutečnosti oranžovou barvu a vařením se překvapivě mění na žlutou. To však nemá žádný vliv na její výživné složení. Navíc je ze všech...

Černá fazole má lesklou černou barvu a hustou masitou strukturu. Původ má v latinskoamerické kuchyni, kdy nejznámější je asi mexické burrito. Pro své výživné...

Objevte kouzlo červené čočky BIO, která si vás získá nejen díky rychlé přípravě, ale i nepřeberným množstvím použití u vás v kuchyni. Je ideální luštěninou pro všechny, kteří...
Detailní popis produktu
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.Naše pšenice je vypěstovaná v ekologickém zemědělství, bez chemie, bez zásáhů do přirozeného ekosystému. Šetříme tak přírodu kolem sebe i naše zdraví. Obiloviny zpracováváme u nás v PROBIO od zrna až po finální výrobek (mouky, krupice, kroupy,..). Naše technologie nám umožňuje odebírat zrno téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1155 kJ/ 278 kcal
Tuk 5,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 20 g
z toho cukry 4,8 g
Vláknina 40 g
Bílkoviny 17 g
Sůl 0 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Balení: | 400 g |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | PRO-BIO |

Červená pšenice je jeden z původních druhů obilovin. Její červená, až nahnědlá barva je způsobena přirozeným obsahem flavonoidů (katechinu a taninu) a antokyanů. Antokyan...

Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...

Pohanka lámanka je přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k...

Oves bezpluchý, může být pro své účinky nová super potravina? Díky vyváženému množství sacharidů, škrobu a vlákniny se jedná o potravinu s nízkým glykemickým indexem. Forma...

Bílá quinoa zaujme svou jemnou máslovou chutí. Bílá quinoa je jedním ze tří nejčastějších druhů této pseudo obilniny. Vzhledem ke své jemnosti však patří k nejoblíbenějším a...

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...

Pšenice jednozrnka je nejstarším domestikovaným druhem pšenice. Náš organismus se na trávení těchto starodávných, nepřešlechtěných obilovin adaptuje již po mnoho tisíciletí a...

Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo je za pár minut. Tento tradiční Italský pokrm chutná výborně k masu či zelenině, na sladko i jen tak...

Čistá kvalitní kukuřice bez zbytečných škodlivých látek, která Vám doma vykouzlí skvělý popcorn a jako navíc - bez nadbytečného odpadu k tomu! Ač se zdá, že Američani...

Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....

Špalda je pradávná předchůdkyně pšenice, jedna z nejstarších obilovin na světě. Je výjimečná svým složením a zajímavou ořechovou chutí. Podobně jako ostatní obiloviny ji můžete...

Naše pohankové slupky jsou vhodné na výluhy, koupele, výplně nejen polštářů (viz. kategorie Pohankové polštáře) a různé další kreativní "tvořivosti".Mohou se použít i do...

Dvouzrnka - Superpotravina našich předků. Zůstala stejná, svá a původní, zachovala si spousty živin. Objevili jsme pro vás zapomenutou obilovinu v její prosté a...

Quinoa červená je starodávná plodina, která byla po staletí v Jižní Americe využívána jako základní potravina domorodých obyvatel a to zejména Inků, kteří ji dokonce...

Čirok je ceněn pro své výtečné výživové vlastnosti jako je vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký glykemický index, obsah minerálních látek a vitamínů skupiny B. Dalším velkým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PRO-BIO je značka, která se specializuje na výrobu a prodej bio luštěnin a bio zdravých mouk. Pochází z České republiky a nabízí široké spektrum produktů. Produkty PRO-BIO jsou vyrobené z ekologicky pěstovaných surovin, které neobsahují chemické přísady a pesticidy.