Ikonky kategorií budou brzy dostupné, pracujeme na opravě. Děkujeme za pochopení.

Agáve inulín, prášek, BIO

Novinka Tip Vegan Bio
1 199 Kč 7 699 Kč od 1 199 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Agávový inulin Bio je vysoce rozpustná probiotická vláknina extrahovaná z rostliny agáve.

  • BIO Agáve inulin v prášku je lahodné přírodní sladidlo bez umělé chuti, která by mohla být pro některé lidi nepříjemná. Inulin je polysacharid, který se kromě agáve přirozeně nachází také v čekance či topinamburu. Vyniká vysokým obsahem zdraví prospěšné vlákniny, což ocení lidé, kteří dbají na její dostatečný příjem. V porovnání s cukrem má inulin přibližně 10% sladivost, ale také výrazně nižší kalorickou hodnotu. Inulin z agáve je v BIO kvalitě a hodí se skvěle například pro přípravu zdravých dezertů nebo doslazení smoothies, které zároveň obohatí i o zmíněnou vlákninu. Do jídla si ho mohou přidat i vegani.

  • Složení: 100% agave BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 
Minimální trvanlivost: min 36 měsíců od datumu výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu)
Dávkování: Užívejte 5-10 g prášku denně. Smíchejte s vodou nebo přidejte do smoothie či kaše.

BIO Agáve inulin v prášku a jeho výhody
  • je sladidlo přírodního původu
  • je v BIO kvalitě
  • má vysoký podíl vlákniny
  • působí jako prebiotikum
  • sladivost je nižší než u cukru
  • v porovnání s cukrem má výrazně méně kalorií
  • dá se použít pro doslazení dezertů či smoothies
  • je vhodný i pro vegany


Nutriční hodnoty na 100g výrobku 
ENERGIE [kJ / kcal]822/204
TUKY [g]0,0
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]0,0
SACHARIDY [g]6,0
z toho CUKRY [g]6,0
VLÁKNINA [g]90,0
BÍLKOVINY [g]0,0
SŮL [g]0,33
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a sladidla
Země původu: Mexiko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: