** VLOČKY SE SLEVOU AŽ -50 % ** -> Najdete je v kategorii "TOP". Kompletně snižujeme ceny až o -25 %.

Hlíva ustřičná, nakládaná, pikantní

Akce Vegan Bez lepku
129 Kč –23 %
hliva-ustricna-nakladana-pikantni
129 Kč –23 % 99 Kč 88 Kč bez DPH 225 Kč / 1 l
Skladem (>10 ks)
  • Hlíva ústřičná je přímo královnou hub. Její účinky i lékaři a farmaceuti označují za jedny z nejprospěšnějších. Prokazatelně totiž prospívá lidskému organismu. Má nejen výbornou chuť, obsahuje také mnoho látek a vitamínů, které prospívají našemu zdraví

  • Co dělá hlívu tak zdraví prospěšnou, jsou látky s názvem beta-glutany. Hlíva má v sobě ale daleko větší koktejl blahodárných látek. Najdeme v ní řadu vitamínů, proteiny, stopové prvky, steroly, vlákninu, anebo třeba chitosan, který přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu 

  • Nakládaná hlíva skvělá jen tak k večernímu zobání nebo třeba k pečeným jídlům.

  • Složení: 70 % hlíva ústřičná,zelí bíle,cibule,jalapenos,voda,ocet,sůl,koření cukr

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Balíček odesíláme na výdejní místa dopravce anebo na adresu. Doručujeme do 2-4 prac. dnů.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle. Platí pro objednávky nad 800 Kč. (bez dopravy a platby).
Garance kvality surovin
Garance kvality
Provádíme pravidelné rozbory a kontroly surovin. Tento rozbor si můžete vyžádat. Nic netajíme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme pro vás připraveno přes 1.100 produktů v BIO i nebio kvalitě. U nás si vybere každý.

Detailní popis produktu

Sterilizovaný výrobek trvanlivost 12 měsíců
Na výrobu se používá jenom česká hlíva


Nutriční výživové hodnoty ve 100g výrobku
Bílkoviny 2,5 g
Sacharidy 12,05 g z toho cukry 9,41g
Tuky 1,88 g z toho mastné nasycené kyseliny 0,50
Vláknina 2,13 g
Sůl 0,25 g
Energie 265,71 kj

Doplňkové parametry

Kategorie: Nakládané a konzervované potraviny
Hmotnost: 0.6 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Les fruits du paradis
Balení: 440 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: