Celozrnné těstoviny Penne, BIO
Související produkty
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu...
Ve 12. století dorazilo i do Evropy, bylo považováno za nesmírně cenné koření. V současné době se pěstuje v Malajsii a Karibiku. Muškátový oříšek obsahuje 3-15 %...
Estragon je nazýván jako "dračí nať", neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť....
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. SONNENTOR nabízí dvě kari směsi – jemně nasládlé a ostré Curry pro milovníky...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou, sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou, sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově...
Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvového ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření plné...
Majoránka i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni platí: buď jedno,...
Bazalka je koření, bez kterého si pesto na těstoviny dokážeme jen stěží představit. Dávno není střeženým tajemstvím italské kuchyně a používá se do různých...
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť někomu připomíná celer a jinému zase "maggi" v přírodní podobě. Omezit jeho použití pouze na...
Kdo rád cestuje po zeměkouli přímo z kuchyně nebo je milovníkem Asie, ten se bez zázvoru těžko obejde. Jeho hřejivé aroma s osvěžujícími dřevitými a citronovými tóny patří do...
V kuchyni je nejoblíbenějším hřibem, a to díky své neodolatelné chuti i vůni. Můžete z něj připravit báječnou houbovou polévku, dát ho do smaženice nebo z něj udělat krémovou...
Naše chilli vločky jsou hrubě mlety z chilli papriček se střední ostrostí (kolem 20 000 SHU, ostrost se s jednotlivými šaržemi může měnit). Chilli vločky potěší všechny...
Muškát není botanicky vzato ořech, nýbrž jádro broskvového ovoce. Muškát má jemnou aromatickou vůni a trošku pálivou, silně kořeněnou, teplou chuť. Koření plné...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Používáme je proto jako klasické penne z bílé mouky z tvrdé pšenice. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných těstovin, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak, hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřísáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě konzumuje „zrní”! Obecně se chuť celozrnných těstovin výborně doplňuje se sladkou chutí.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku | |
ENERGIE [kJ / kcal] | 1538/364 |
TUKY [g] | 2,4 |
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] | 0,6 |
SACHARIDY [g] | 70,0 |
z toho CUKRY [g] | 3,9 |
VLÁKNINA [g] | 8,0 |
BÍLKOVINY [g] | 11,5 |
SŮL [g] | 0,01 |
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klasické těstoviny |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony. Například v Umbii se jim říká „spole“ a na jihu „maltagliati“. Penne Rigate jsou...
Fusilli mají svůj původ ve středu jižní Itálie a jejich název je odvozen od slova „fuso“, neboli vřeteno. Tvar těstovin je tvořen třemi malými křídly harmonicky...
Celozrnné pšeničné těstoviny jsou známé svými výjimečnými kvalitami. Jsou zdrojem energie, sacharidů, rostlinných bílkovin a vlákniny. Jsou sytější oproti necelozrnným...
Spaghetti jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu.Semolina je mouka z tvrdé pšenice, z čehož plyne také další používaný název tohoto druhu těstovin, a to...
Těstoviny mušličky (coviglie piccole) jsou drobné především přílohové těstoviny. Vhodné do polévek, salátů společně se zeleninou a bylinkami, do smetanové...
Špagety jsou dlouhé, tenké, válcovité těstoviny italského původu. Celozrnné spaghetti vás zasytí na dlouhé hodiny a podpoří vaše správné trávení. Uspokojí vás svojí...
Celozrnné kolínka jsou vyráběny z čisté celozrnné mouky. Celozrnné produkty jsou důležitou součástí zdravé a vyvážené stravy. Skvěle se hodí například k boloňské nebo rajčatové...
Italské těstoviny které vás překvapí skvělou kvalitou i chutí. Přináší vám ten pravý "al dente" požitek.Složení: semolina, voda
Fusilli mají svůj původ ve středu jižní Itálie a jejich název je odvozen od slova „fuso“, neboli vřeteno. Tvar těstovin je tvořen třemi malými křídly harmonicky zatočenými do...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.