Pro objednávky nad 500 Kč je nyní DOPRAVA ZDARMA. Tato akce platí pro výdejní místa Zásilkovny do 5 Kg a pro Balíkovny do 15 Kg.

Reishi prášek, BIO

Tip Vegan Bio SCD
Značka: MycoMedica
439 Kč 4 390 Kč / 1 kg
Skladem (1 ks)
  • K žádné jiné vitální houbě se neváže tolik pověstí a legend jako k Reishi (Ganoderma lucidum neboli lesklokorka lesklá). „Houba nesmrtelnosti“, jak ji Číňané nazývají, se používá v asijském léčitelství již celá tisíciletí a těší se velké vážnosti. Zde vám Reishi nabízíme ve formě houbového prášku (powder/biomasa), kdy se usušená plodnice houby rozemele na velmi jemný prášek speciální metodou shellbroken, při které dojde k narušení chitinového obalu buňky a uvolnění účinných látek. Oproti extraktu má tato forma jemnější působení.

  • Naše Reishi se pěstuje na organickém substrátu. Základem tohoto substrátu je dubový masiv. Pro výrobu našich extraktů používáme plodnice.

  • Houbovou surovinu, kterou používáme při výrobě našich MycoMedica produktů, dovážíme z Číny, z lokalit, které mají ideální klima a podmínky pro růst. Dali jsme na doporučení našeho německého partnera, který používá stejnou houbovou surovinu ze stejných lokalit. Díky správně zvoleným pěstitelům své produkty prodává na německém trhu už více než 40 let. A to nás inspiruje. Stejnou kvalitu si zaslouží i český zákazník.

  • Složení: Reishi

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dávkování:
  • 1 - 3 g denně s minimálním půlhodinovým odstupem od jídla, rozmíchat v cca 1dcl vody a vypít (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku)
  • doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat
  • užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle)
  • při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek. Například ve formě extraktu brazilské třešně Aceroly.

Charakteristika: Doplněk stravy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Houby
Hmotnost: 0.1 kg
Země původu: Čína
Značka: MycoMedica
Balení: 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: