Datlový cukr, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Výroba datlového cukru je poměrně jednoduchá. Čerstvé datle se prohřejí horkou párou, díky čemuž dojde k rychlejšímu cukernatění, následně jsou datle usušeny a rozemlety. Výsledný produkt si zachovává mnoho vitamínů, minerálních látek a vysoké procento vlákniny. Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, krom nápojů. Jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1493 / 353
TUKY [g]: 0,5
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]: < 0,1
SACHARIDY [g]: 80,0
z toho CUKRY [g] : 74,4
VLÁKNINA [g]: 11,0
BÍLKOVINY [g]: 2,7
SŮL [g]: 0,015
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a sladidla |
---|---|
Země původu: | Tunisko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.