Datlový cukr, BIO

Tip Vegan Bio
65 Kč 139 Kč 239 Kč 609 Kč 1 059 Kč 2 069 Kč od 65 Kč 325 Kč / 1 kg 278 Kč / 1 kg 239 Kč / 1 kg 212 Kč / 1 kg 207 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks) Skladem (4 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (3 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (9 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.

  • Složení: 100 % datlový cukr BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)


Výroba datlového cukru je poměrně jednoduchá. Čerstvé datle se prohřejí horkou párou, díky čemuž dojde k rychlejšímu cukernatění, následně jsou datle usušeny a rozemlety. Výsledný produkt si zachovává mnoho vitamínů, minerálních látek a vysoké procento vlákniny. Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, krom nápojů. Jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1493 / 353

TUKY [g]:                                                                 0,5

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]:    < 0,1

SACHARIDY [g]:                                                      80,0

         z toho CUKRY [g] :                                          74,4

VLÁKNINA [g]:                                                          11,0

BÍLKOVINY [g]:                                                          2,7

SŮL [g]:                                                                    0,015

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry a zdravá sladidla
Země původu: Tunisko
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: