EXKLUZIVNÍ SLEVA 40 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰 Platí do vyprodání zásob.

Alfalfa, semínka na klíčení, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Sonnentor
75 Kč
Skladem (5 ks)
  • Otec všech důležitých složek směsi Alfalfa je skvělá látka pro tělo i duši. Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

  • Složení: 100 % alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa)

Detailní informace

Dáreček k nákupu nad 500 Kč
Dáreček k nákupu
Ochutnávka a sleva na další nákup.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Pro nejvyšší úspěšnost při klíčení doporučujeme použít naši klíčící misku. Klíčící miska je třípodlažní a proto dokážete klíčit až tři druhy klíčků najednou. Misku koupíte klikem ZDE.

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce  EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Klíčení: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Nutriční hodnoty na 100g výrobku 
ENERGIE [kJ / kcal] 1491/356
TUKY [g] 13,5
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] 1,9
SACHARIDY [g] 4,7
z toho CUKRY [g] 1,9
VLÁKNINA [g] 35,4
BÍLKOVINY [g] 36,3
SŮL [g] 0,01

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Klíčky
Hmotnost: 0.12 kg
Země původu: Itálie
Značka: Sonnentor
Balení: 120 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: