BIOHARMONIE
Pšenice jednozrnka je nejstarším domestikovaným druhem pšenice. Náš organismus se na trávení těchto starodávných, nepřešlechtěných obilovin adaptuje již po mnoho tisíciletí a...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá...
Cizrna je velmi výživná luštěnina příbuzná hrachu. Často nazývána jako římský hrách. Cizrna patří mezi nejkvalitnější luskoviny vhodné pro lidskou výživu. Baculatá semena...
Rýže s různými barvami je jako nádherná paleta pro vaši kuchyni. Kombinuje dlouhozrnnou rýži bez chemie, nazývanou také vodní, s červenou rýží, která má nádech ořechů a divokou,...
Rýžové vločky jsou velmi lehké a snadno stravitelné. Mají zajímavý tenký, poměrně velký a placatý tvar, bílou barvu, jemnou rýžovou vůni a neutrální...
Výborná jako příloha, skvělá i do salátů. Drží svůj tvar je vždy k nakousnutí. Má výraznou chuť. Při vaření si udržuje tvar, proto je vhodná jako...
Bílá bio mouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PRO-BIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka...
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Kukuřičná instantní polenta je bezlepkový výrobek, který se připravuje z kukuřičné mouky pomocí páry při teplotě do 120 °C. Její velkou výhodou je rychlá příprava, stačí jen 3...
Pšeničné vlasové nudle se vyjímají v masových i zeleninových vývarech, hotové jsou během 4. minut a díky celozrnné podobě mají výraznější chuť a více vlákniny. Neobsahují vejce...
Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou...
Jednozrnka je starý nešlechtěný druh pšenice. Jednozrnkové vločky jsou vhodné pro přípravu polévek, kaší, müsli či karbanátků. Složení: jednozrnkové vločky bio
Bulgur, s historií dlouhou 4 tisíce let, je výsledkem jedné z prvních potravinářských technologií. Jeho výroba zahrnuje čištění zrna, párování, sušení, hrubé drtění a třídění....
Stránka 1 z 1 - 17 položek celkem