Vločky
Sortiment jednodruhových koření se rozšiřuje o rajčatové vločky v biokvalitě. Oceníte je především v italské kuchyni: vmíchejte tento sušený poklad do pesta, oleje nebo...
Jednozrnka je starý nešlechtěný druh pšenice. Jednozrnkové vločky jsou vhodné pro přípravu polévek, kaší, müsli či karbanátků. Složení: jednozrnkové vločky bio
Ovesné vločky se považují za nejznámnější a nejuniverzálnější typ vloček, se kterým připravíte mnoho zdravých pochoutek. Mají světlehnědou barvu a...
Rýžové vločky jsou velmi lehké a snadno stravitelné. Mají zajímavý tenký, poměrně velký a placatý tvar, bílou barvu, jemnou rýžovou vůni a neutrální...
Naše ovesné vločky s klíčky vznikají šetrným lisováním napařených ovesných zrn. Tento proces probíhá v jednom z předních evropských mlýnů s tradicí delší než 300 let ve Velké...
Použití: Vločky pohankové instantní jsou charakteristické svou snadnou a rychlou přípravou. Jsou vhodné do omáček, jako zavářka do polévek, nákypů či müssli. Složení: instantní...
Žitné vločky obsahují velké množství vlákniny. Jsou vhodné do těsta na domácí chléb či housky, obohaťte jimi polévku či zpestřete musli nebo granolu. Vyrobit si z...