** VLOČKY SE SLEVOU AŽ -50 % ** -> Najdete je v kategorii "TOP". Kompletně snižujeme ceny až o -25 %.

Vanilkový puding, BIO

Akce Vegan Bio Bez lepku
Značka: Amylon
34 Kč –14 %
vanilkovy-puding-bio
34 Kč –14 % 29 Kč 26 Kč bez DPH 725 Kč / 1 kg
Skladem (>10 ks)
  • Pudingový prášek s příchutí vanilky je vyroben v BIO kvalitě, tedy v souladu s přírodou a ekologickým hospodářstvím. Při výrobě nebylo použito chemických přípravků a barviv. Narozdíl od běžných pudingů je výrazné chuti docíleno mletou vanilkou a výtažkem z pravé vanilky, která je taktéž v kvalitě BIO. Příprava vanilkového prášku je více než snadná.

  • Složení: BIO kukuřičný škrob, BIO mletá vanilka (1,5 %), vanilkový extrakt.

Detailní informace

Doprava
Doprava od 69 Kč
Balíček odesíláme na výdejní místa dopravce anebo na adresu. Doručujeme do 2-4 prac. dnů.
Dáreček k nákupu nad 800 Kč
Dáreček k nákupu
Slevová kartička + prémiové BIO datle. Platí pro objednávky nad 800 Kč. (bez dopravy a platby).
Garance kvality surovin
Garance kvality
Provádíme pravidelné rozbory a kontroly surovin. Tento rozbor si můžete vyžádat. Nic netajíme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme pro vás připraveno přes 1.100 produktů v BIO i nebio kvalitě. U nás si vybere každý.

Detailní popis produktu

Tipy na použití:
  • domácí termix – klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého tvarohu, poté necháme vychladnout
  • pečení – horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct
  • studené dezerty – vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy
  • sladká omáčka – při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu
  • zahušťování – u sladkých jídel, kupříkladu u ovocných omáček, pokud nemáte doma jiné zhušťovadlo, můžete sáhnout po pudinku, přidávejte po malých dávkách dle potřeby do vařícího pokrmu
  • náplně, krémy – vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů

Návod k přípravě
1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP: Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

  • Kalorická hodnota/energie (na 100g): 378 kJ/91 kcal. 
  • Tuky: 1.3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.9 g. 
  • Sacharidy: 17 g. z toho cukry: 11.1 g. 
  • Bílkoviny: 2.9 g. 
  • Sůl: 0.09 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudingy
Hmotnost: 0.04 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Amylon
Balení: 40 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: