** Balíkovna za 29 Kč ** Exkluzivní sleva 34 % na 🌰 kešu ořechy, natural, W320 od značky MámeChuť. 🌰

Špaldová krupice, celozrnná, BIO

Vegan Bio Bez lepku
Značka: PRO-BIO
51 Kč 439 Kč od 51 Kč 128 Kč / 1 kg
Skladem (7 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Celozrnná špaldová krupice - zdravá variace klasické pšeničné krupice. Je namleta z celých zrn špaldy, obsahuje tak více vlákniny i vitamínů obsažených v obalu zrna. Lze využít i jako zavářku do polévky, k zahuštění omáček či na těsto na knedlíky, noky či placky a mnoho dalšího.

  • Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

  • Složení: 100 % celozrnná krupice špaldová BIO

Detailní informace

Doprava zdarma
Dopravné od 69 Kč
Doprava zdarma od 2990 Kč.
Dáreček k nákupu nad 500 Kč
Dáreček k nákupu
Ochutnávka a sleva na další nákup.
Garance kvality surovin
Garance kvality
Vše osobně kontrolujeme.
Bohatý výběr produktů
Bohatý výběr
Máme 1.100+ bio/nebio produktů.

Detailní popis produktu

Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:1576 kJ / 372 kcal
Tuky:1,7 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:0,3 g
Sacharidy:73,2 g
z toho cukry:1,5 g
Vláknina:5,8 g
Bílkoviny:13,1 g
Sůl:0,003 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Kaše
Země původu: Česká republika
Značka: PRO-BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: