Rýžový puding, jablko a skořice, BIO

Tip Vegan Bio
Značka: Amylon
29 Kč 725 Kč / 1 kg
Skladem (5 ks)
  • Tento rýžový puding s jablky a skořicí ocení i všichni, pro které je lepek tabu, neboť byste jej v něm jen marně hledali. Pokud navíc zaměníte klasické mléko za některou z rostlinných alternativ, získáte bez laktózovou variantu pudingu.

  • Složení: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Návod k přípravě
1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP: Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 339 kJ/ 80 kcal
Tuky 1,4 g- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Bílkoviny 3,0 g
Sacharidy 14,0 g- z toho cukry 8,0 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,09 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudingy
Hmotnost: 0.04 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Amylon
Balení: 40 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: