Rýžový puding, jablko a skořice, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Návod k přípravě1. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
TIP: Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 339 kJ/ 80 kcal
Tuky 1,4 g- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Bílkoviny 3,0 g
Sacharidy 14,0 g- z toho cukry 8,0 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,09 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pudingy |
---|---|
Hmotnost: | 0.04 kg |
Země původu: | Česká republika |
Značka: | Amylon |
Balení: | 40 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.