Připravujeme pro vás přes 35 nových produktů do Zelené EKO domácnosti. JIŽ BRZY!

Rýžový protein, BIO

Tip Vegan Bio
189 Kč 359 Kč 999 Kč od 189 Kč
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Tento rostlinný protein obsahuje 80 % bílkovin ve 100 g. Protein je bez alergenů a ocení ho proto všichni, kteří se musí vyhýbat lepku, laktóze či sóje. Navíc obsahuje množství esenciálních aminokyselin. Protein v bio kvalitě je snadno stravitelný. Vyrábí se z celých zrn hnědé rýže, která obsahuje přírodní škroby a bílkoviny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 100% rýžový protein BIO 

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU 

Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo.


Rýžový protein ocení ti, kteří potřebují větší množství bílkovin, než jim dodává běžná strava a zároveň se vyhýbají živočišným zdrojům. Mezi nimi bývají vegani a také sportovci, kterým prášek slouží jako prostředek pro regeneraci a tvorbu svalové hmoty. Snadno stravitelný proteinový prášek, který lehce rozmícháte v shakeru s 2-3 dcl vody. A pokud nejste zrovna fanda rýžového proteinu, můžete ho přidat do kaší, vloček, jogurtů nebo úplně nejlépe ho přidejte do ovocného smoothie.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1606,67 / 384

TUKY [g]:                                                                 3,7

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   2,5

SACHARIDY [g]:                                                     <0,5

      z toho CUKRY [g]:                                              4

BÍLKOVINY [g]:                                                         80,8

SODÍK [mg]:                                                             68

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteiny
Země původu: Německo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: