Ovesný hrníček s jablky a skořicí

Novinka Tip
Značka: Semix
19 Kč
Skladem (> 5 ks)
  • Ovesný hrníček s jablky a skořicí bez lepku je absolutní novinkou na trhu. Také znám pod anglickým názvem oat mug cake. Sypká směs vyrobená z ovesných vloček, bez mouky, tudíž ideální doplněk zdravé výživy.

  • Sypká směs se smíchá se studenou vodou, nechá odstát a poté se upeče v mikrovlnné troubě. Zdravý dortík je hotov během cca 6 minut. Nejlépe chutná ještě teplý, ale lez si ho připravit i dopředu na výlet, do školy nebo do práce. Ovesný hrníček má vysoký obsah vlákniny, obsahuje betaglukany, které snižují hladinu cholesterolu v krvi. Je bezlepkový a bez palmového tuku.

  • Složení: OVESNÉ vločky bez lepku 50 %, cukr, sušená jablka 10 %, mletý len, sušená VEJCE, olivový olej, kukuřičný škrob, kypřící látky (hydrogenvinan draselný, hydrogenuhličitan sodný), rostlinná vláknina, mořská sůl, mletá skořice 0,4 %, zahušťovadlo (hydroxypropylmetylcelulóza), aroma.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Minimální trvanlivost: 1 rok a je uvedeno na obale.
Skladování:Skladujte v suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.

 

Návod k použití: Obsah sáčku vsypte do většího hrníčku (250 ml), zalijte asi 90 - 100 ml studené vody nebo mléka (9 polévkových lžic) a dobře promíchejte. Nechte 3 - 5 minut odstát, poté vložte do mikrovlnné trouby a nastavte příkon 700W a dobu 3 - 4 minuty, podle typu mikrovlnné trouby. Po ukončení pečícího programu můžete ihned konzumovat nebo po ukončení pečení můžete hrníček také otočit dnem vzhůru na talířek a vyklopit. Nakonec lze dochutit oblíbeným sirupem nebo medem, ovocem, zakysanou smetanou, oříšky.


VÝŽIVOVÉ ÚDAJE VE 100 G:
Energie 1696 kJ/404 kcal
Tuky 12 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1.8 g
Sacharidy 56 g
z toho cukry 25 g
Vláknina 9.4 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 1.2 g
Betaglukany 2.2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi na chléb a MugCake
Hmotnost: 0.07 kg
Země původu: Česká republika
Značka: Semix
Balení: 70g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: