Ovesné vločky, jemné, bezlepkové, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65% vlhkost vzduchu)
Ovesné vločky vznikají lisováním ovesného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je vápník, železo, fosfor a lecitin.
Použití: Vločky jsou ideálním základem zdravé a vyvážené snídaně, skvěle poslouží také jako příloha, přísada do polévky, dokonce i jako hlavní chod. Vynikají svou rychlou a snadnou přípravou. Dají se přidávat do jogurtu, na výrobu domácích kaší, müsli nebo granoly. Skvělé jsou také dezerty a ovocné koláče z vloček. Můžete je však ochutit i bylinkami, olivovým olejem nebo sýrem, přidat je do sekané či karbanátků. Dá se s nimi zkrátka vykouzlit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Průměrné výživové údaje ve 100g
Energie: 1470 kJ / 348 kcal
Tuky: 7 g
z toho nasycené nemastné kyseliny: 1,4 g
Sacharidy: 58,7 g
z toho cukry: 1,2 g
Vláknina: 10 g
Bílkoviny: 13,5 g
Sůl: 0,0078 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vločky |
---|---|
Země původu: | Německo |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.