Připravujeme pro vás přes 35 nových produktů do Zelené EKO domácnosti. JIŽ BRZY!

Ostropestřec mariánský, semínko, BIO

Tip Vegan Bio
69 Kč 139 Kč 259 Kč 759 Kč 5 899 Kč od 69 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Ostropestřec je velmi silný antioxidant podporující lidskou imunitu. Čistí játra, regeneruje jaterní parenchym (buněčné pletivo), podporuje tvorbu a distribuci žluči, a také příznivě ovlivňuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi. Kromě toho ovlivňuje i činnost srdce a celého trávicího systému. Ostropestřec se častokrát doporučuje i při detoxikačních očistných kúrách. Užívání ostropestřce mariánského je velmi bezpečné a prospěšné pro zdraví jater.

Nejúčinnější je přímá konzumace drcených semen – plodu ostropestřce. V této podobě se jednak pohodlně konzumuje, je zajištěno dokonalé vstřebávání jeho účinných látek a zároveň zajišťuje i druhotný benefit, kterým je „peeling“ střevních stěn, čímž pomáhá k pročištění trávicí soustavy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

Zemědelská produkce Bio EU 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 70% vlhkost vzduchu)


Ostropestřec mariánský se používá při onemocněních jater a žlučníku, např. při hepatitidě (žloutence) typu B a C, cirhóze, steatóze (ztukovatění) jater, mononukleóze, chorobách sleziny, žlučníkových kamenech, intoxikaci alkoholem, drogami či houbami. Silymarin obsažený v plodech nejen urychluje regeneraci jaterní tkáně (např. při dlouhodobém užívání léků), ale celkově zvyšuje šanci na přežití (např. po požití muchomůrky).

Nutriční hodnoty na 100g výrobku 
ENERGIE [kJ / kcal]1657/402
TUKY [g]34
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]4,8
SACHARIDY [g]1,5
z toho CUKRY [g]1,1
BÍLKOVINY [g]20
SŮL [g]0,02

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: SuperPotraviny
Země původu: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: