Mandle, blanšírované, BIO
Související produkty
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce EU
Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (4 - 10°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)
Zdravotní aspekty:
- mandle prokazatelně snižují špatný cholesterol
- slouží k prevenci rakoviny tlustého střeva a rakoviny prsu
- obecně jsou mandle velmi dobrým antioxidantem
- zlepšuje výkon mozku
- stabilizují hladinu cukru v krvi
- posilují kosterní systém a zuby (vápník a fosfor)
- mandle jsou kvalitním zdrojem energie (tj. energie, která vás dokáže zasytit, dodá vám vitaminy, minerály, zdravé tuky, vlákninu apod.)
- mandle snižují hladinu cukru v krvi a glykemický index potravin
- jsou vhodné i pro těhotné ženy
- díky vápníku a hořčíku mají vliv na sílu a kvalitu vlasů, nehtů a zesílení kosterního sytému, mohou sloužit jako prevence křečí
- obsahují slušné procento bílkovin, což je makronutrient, který je základním aspektem dobře sestaveného jídelníčku a okolo nich skládáme další dva: tuky a sacharidy
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 2491 / 596
TUKY [g]: 50
z toho NASYCENÉ [g]: 4
SACHARIDY [g]: 9
z toho CUKRY [g]: 4
VLÁKNINA [g]: 13
BÍLKOVINY [g]: 21
SŮL [g]: 0,003
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ořechová jádra |
---|---|
Země původu: | Itálie |
Značka: | Les fruits du paradis |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.