Ikonky kategorií budou brzy dostupné, pracujeme na opravě. Děkujeme za pochopení.

Hrachový protein, BIO

Tip Vegan Bio
199 Kč 379 Kč 999 Kč 6 249 Kč od 199 Kč
Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (> 5 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
  • Hledáte vhodnou rostlinnou náhradu za živočišné proteiny, protože jste vegetarián či máte alergii na laktózu? Sáhněte po hrachovém proteinu – prášku s 80 % bílkovin, bez alergenů, navíc ho snadno rozmícháte a rychle doplníte potřebné živiny.

  • Složení: 100% hrachový protein BIO

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU 

Minimální trvanlivost: min 24 měsíců od okamžiku produkce 

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (opt. 15 - 20°C, max.40- 65% vlhkost vzduchu)


Hrachový protein je naprosto ideální do snídaňových kaší, müsli, ale také pro použití v teplé kuchyni (např. do polévek).
Hrachový protein je výbornou náhražkou živočišných proteinů pro lidi, kteří bojují s alergií na laktózu, sóju či lepek.
Proteinový prášek obsahuje 80 % bílkovin na 100 gramů.
Hrachový protein se skvěle rozpouští a nezatěžuje trávení.

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku: 

ENERGIE [kJ / kcal]:                                              1712 / 406

TUKY [g]:                                                                 8,35

      z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] :   1,4

SACHARIDY [g]:                                                      3,2

      z toho CUKRY [g]:                                              0

VLÁKNINA [g]:                                                         3

BÍLKOVINY [g]:                                                         80

SŮL [g]:                                                                    0,001

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rostlinné a CFM proteiny
Země původu: Čína
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: