Pro objednávky nad 500 Kč je nyní DOPRAVA ZDARMA. Tato akce platí pro výdejní místa Zásilkovny do 5 Kg a pro Balíkovny do 15 Kg.

Alfalfa semínko, BIO

Tip Vegan Bio
73 Kč 129 Kč 229 Kč 419 Kč 1 209 Kč 2 009 Kč 9 919 Kč od 73 Kč 419 Kč / 1 kg 403 Kč / 1 kg 402 Kč / 1 kg 397 Kč / 1 kg
Skladem (5 ks) Skladem (4 ks) Skladem (9 ks) Skladem (6 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (9 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
    Alfalfa.
  • Otec všech důležitých složek směsi Alfalfa je skvělá látka pro tělo i duši. Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všechno, co přináší život"". Výhonky alfalfa jsou semena vojtěšky a v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. Můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

  • Vhodné i na klíčení

  • Složení: 100 % alfalfa - semena vojtěšky bio (Medicago sativa)

Detailní informace

Detailní popis produktu

CZ-BIO-002/Zemědělská produkce  EU

Minimální trvanlivost: min 12 měsíců od data výroby

Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)


Klíčení: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat. Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. 


Nutriční hodnoty na 100g výrobku 
ENERGIE [kJ / kcal]1491/356
TUKY [g]13,5
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]1,9
SACHARIDY [g]4,7
z toho CUKRY [g]1,9
VLÁKNINA [g]35,4
BÍLKOVINY [g]36,3
SŮL [g]0,01

Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Semínka
Země původu: Itálie
Značka: Les fruits du paradis

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: