Sladěnka - ječmenný slad
Související produkty
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli...
Směs koření bio k přípravě nápoje s horkým mlékem. Slunečně zlatý horký nápoj, jemný s vanilkou. Dopřejte si i v zimě špetku slunce. Už staří ájurvédští učenci věděli o...
Vláknina je důležitá složka potravy, kterou ale naše tělo obtížně tráví. Rozlišujeme dva druhy vlákniny: rozpustnou a nerozpustnou. Z velké části je rozpustná vláknina při...
Pšeničná bílkovina je v podstatě mouka zbavená škrobu. Čistý pšeničný lepek. Vhodný pro výrobu domácího seitanu - "pšeničné maso" . Pšeničná bílkovina se vyznačuje opravdu...
Detailní popis produktu
Jak používat: Slazení, do pečiva, nápojů, dezertů apod.
Skladování: Nevystavovat přímému slunci, po otevření uskladnit do 10 C.
Výživové údaje na 100 g nebo 100 ml výrobku
Energetická hodnota:1350 kJ/323 kcal
Tuky:0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny:0 g
Sacharidy:74,6 g
z toho cukry:61 g
Bílkoviny:7 g
Sůl:0,01 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Země původu: | Japonsko |
Značka: | Sunfood |
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Erythritol je varianta náhradního sladidla. Je sladký jako cukr, neobsahuje však téměř žádné kalorie. Má nízký glykemický index a nemá vliv na hladinu inzulinu,...
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí. BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného. Neobsahuje syntetické aroma, ale...
Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.Složení: 100 % datlový...
Palmový cukr BIO se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je...
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Je to perfektní alternativa k rafinovanému a třtinovému cukru, protože navíc dodá slazeným potravinám jedinečnou a neopakovatelnou karamelovou chuť. Další z výhod kokosového...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.