Datlový cukr, BIO
Související produkty
Agávový sirup svetlý je zahuštěná šťáva z kaktusů agáve. Má jemnou a neutrální chuť i barvu. Jeho hustota je zhruba někde uprostřed mezi nejřidším a nejhustším sirupem. Agávový...
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Kokos sice obsahuje hodně nasycených tuků, ale jde o jiný typ, než se vyskytuje v mase a v mléku. Nepředstavují tak stejné zdravotní riziko. Nasycené tuky v kokosu...
Meruňky jsou šťavnatými plody s koncentrovaným zdrojem energie a živin. Jejich charakteristickým minerálem je železo.Mají široké využití - jako zdravá svačina, k...
Výborný do kávy, čaje i na pečení. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr. Na rozdíl od něj má však lepší chuť. Typický sladkou chuť rozšiřuje o další...
Borůvky. Borůvkový prášek využijete k obarvování krémů, korpusů, nápojů, želatiny, vajíček, atd.. Vhodná příměs do jogurtu, tvarohu, shaku, apod.. Vhodný jako...
Inovované sladidlo Klasik 4Slim je stolní sladidlo na bázi extraktu z kořene čekanky a rostlinných vláknin. Jedná se o moderní Low Carb sladidlo s vysokým podílem rozpustné...
Banánová mouka bio, ze žlutých banánů, je přirozeně bezlepková a vhodná pro celiaky. Vyrábí se ze sušených a pomletých sladkých banánů. Chuť je lehce do...
Detailní popis produktu
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Minimální trvanlivost: min 18 měsíců od okamžiku produkce
Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max, 65 % vlhkost vzduchu)
Výroba datlového cukru je poměrně jednoduchá. Čerstvé datle se prohřejí horkou párou, díky čemuž dojde k rychlejšímu cukernatění, následně jsou datle usušeny a rozemlety. Výsledný produkt si zachovává mnoho vitamínů, minerálních látek a vysoké procento vlákniny. Jedná se o zdravější variantu slazení. Datlový cukr můžete použít všude tam, kde používáte běžný cukr, krom nápojů. Jeho sladivost je nižší, než u běžného cukru.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
ENERGIE [kJ / kcal]: 1493 / 353
TUKY [g]: 0,5
z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g]: < 0,1
SACHARIDY [g]: 80,0
z toho CUKRY [g] : 74,4
VLÁKNINA [g]: 11,0
BÍLKOVINY [g]: 2,7
SŮL [g]: 0,015
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cukry a zdravá sladidla |
---|---|
Země původu: | Tunisko |
Značka: | Les fruits du paradis |
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří...
NatuSweet Stevia je sladidlo přírodního původu, které se získává z listů rostliny Stevia Rebaudiana Bertoni. NatuSweet je ideální alternativa za vysoce kalorické výrobky (např....
Přírodní třtinový cukr surový má příjemnou typickou chuť a vůni, která lehce připomíná karamel či med. Výborně nahrazuje rafinovaný bílý cukr v jakémkoli pokrmu. Hodí se do...
Rýžový slad: je přírodní sladidlo neobsahuje bílý cukr ani umělá sladidla konzistencí připomíná med Použití: ke slazení, do krémů, dezertů, na pečení a podSložení:...
Přírodní třtinový cukr melasový se vyrábí zahušťováním třtinové šťávy, ze které již byla odstraněna část cukru. Má jemné vlhké krystalky a typickou chuť a vůni třtinové melasy....
Výborný do pečení sladkých pokrmů, jako přídavek do kaší nebo snídaňových směsí. Citrón má nádhernou vůni i chuť a má povzbuzující účinky. Díky němu oživíte a ozvláštníte každý...
Vanilka má relaxační účinky, a proto bude mít vanilkový cukr podobný efekt i ve vašem jídle – jakmile ucítíte tu neodolatelnou vůni pravé vanilky, vaše smysly budou jako v...
Xylitol neboli březový cukr, je druh přírodního cukru. Je vhodný na pečení, vaření či oslazení nápojů. Vzhledově i chuťově je téměř stejný jako klasický krystalový cukr, avšak...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.