Omáčky
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.Shoyu pochází z Číny a je jí už 2 800 let....
Studená omáčka, pasterovaná. Sladce pikantní ananasem voňavá omáčka pro ortodoxní milovníky ananasu vhodná k čemukoliv – do toustů, k masu, k sýrům, do rýže… tady se fantazii...
Pikantní zeleninová směs na topinky, tzv. rychlá večeře taky k masu, do těstovin, do rýže, do hamburgerů... prostě všude, kde potřebujete mít rychle...
Jemná hořčice z muškátové dýně s koriandrem a červeným, zeleným, bílým a černým pepřem k pečeným masům, hlavně vepřovému, skvělá omáčka k bramborám a hranolkům....
Jemná, sladká hořčice z hrušek, s jemně mletým hořčičným semínkem, výborná k uzenému masu, uzeninám, pro ozvláštnění pečínek – jako součást marinády. Pravděpodobně bude...
Studená omáčka, pasterovaná, lehce pikantní. Sladkost hrušek se prolíná s kyselostí rajčat a chuť podtrhují koprová semínka a řapíkatý celer. K masu a sýrům, do hamburgerů, do...
Studená omáčka, pasterovaná. Klasika ke grilování s jemnou chutí badyánu a sojové omáčky. Složení: švestky 40%, jablka, vinný ocet, cukr, sojová omáčka, koření.
Nahrubo drcená rajčata zjemněná čerstvou bazalkou. Passata se připravuje šetrným zpracováním čerstvých přirozeně na slunci do červena uzrálých rajčat, která byla vypěstována...
Tato rajčatová omáčka s bazalkou je vyráběna v Itálii z čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata i další zelenina byla vypěstována...